Monday, October 13, 2014

Resepi Kentang Putar Sedappppppppppp!

20 comments:

  1. pernah cuba, maybe version lain. tapi apa apa pun homemade version memang sedapppppp

    ReplyDelete
  2. kite putaq halimmm...
    heheheeh
    akk penah gak buat homemade kentang putaq
    mmg sedap pon dari kfc rasenye..
    boleh ubah ikott taste yg kiite nak kan

    ReplyDelete
  3. ala... akak tengah diet ni...terliur nya tengok... dah boleh imagine nak buat dia camne...sedih222! nadya, buttercup tuh butter biasa ker? ke benda lain? buttercup tuh ape? akak ni ketinggalan zaman, buttercup pon xtau...hahahahah :D

    ReplyDelete
  4. tak pernah lagi buat sendiri..nak try lah..

    ReplyDelete
  5. x perlu pergi KC lah kalau n mkn nih :-)

    ReplyDelete
  6. kak pun pernah buat jugak.. ada share kat my kitchen hihi.. sedap kan?

    ReplyDelete
  7. simple! pastu mkn pulk dgn brokoli..dah try..mmg masuk..kiki..

    ReplyDelete
  8. boleh try nie.. time kasih atas perkongsian resipi..

    ReplyDelete
  9. Hahaha..Cik Mimie da try buat da..juz masa tu buat x mnjadi terlebih buttercup so xsdap..hahahaha

    ReplyDelete
  10. sedapnyyaa, ahaha. feveret ni. nanti nak buatt. hehehe.

    ReplyDelete
  11. kalau dah namanya mashed potatoes mesti sedap..kalau kentang tu tak hancur tetap sedap..

    ReplyDelete
  12. Tok zumal suka sangat kentang putar. Boleh la zumal try nanti.... Hehe ^_^

    ReplyDelete
  13. Bestnya wakkk... pos boleh?hahaha

    ReplyDelete
  14. Humangaihhhh! Tergoda akak dibuatnya, dik! Hantar sini sikit, boleh?

    ReplyDelete
  15. wah, simple je ni. haha... nanti nak try buat gak la...

    ReplyDelete
  16. eh, senang gilaaaa. okay. nak cari kentang esokk! Hahahaha

    ReplyDelete
  17. rasa puas makan mashed potato sendiri kannn...

    ReplyDelete
  18. rupa tak penting janji rasa mesti sodap. hehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya