Thursday, October 23, 2014

Segmen Blog Review 48 Jam #1

Assalamualaikum
http://wani-siulatbuku.blogspot.com/2014/10/segmen-blog-review-48-jam-1.html

Segmen Blog Review 48 Jam #1
Syarat Penyertaan Giveaway.
1.Follow blog Wani.
2.Buat entri bertajuk 'Segmen Blog Review 48 Jam #1'.
3.Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
4.Tinggalkan URL entri anda dalam ruangan komen entri ini. 
5.Segmen ini berlangsung dari 23/10/2014 (9:00 a.m) hingga 25/10/2014 (9:00 p.m).


#Berapa bilangan pemenang?Wani akan review blog semua peserta jadi kesemua peserta menang! =D Jadi,apa tunggu lagi,jomlah join! :D

18 comments:

  1. ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/10/segmen-blog-review-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  2. oo..cmtu ea, smua pserta menang.. klo cmtu nk join skali la..hehe

    ReplyDelete
  3. good luck nadya... selamat bersegmen :D

    ReplyDelete
  4. Wah, macam best je :) Nak join jugak :)

    ReplyDelete
  5. good luck! [walaupun dah lepas]

    ReplyDelete
  6. Thanks sebab join ^^

    http://wani-siulatbuku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. salam.. mia singgah dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2014/10/segmen-blog-review-48-jam-1.html

    - Mia Liana -

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya