Saturday, October 11, 2014

Wordless Saturday #6

Assalamualaikum






**Suka sangat lukisan dari Encik Mimpi. dahnya suara sedap. pandai melukis! dulu aku kenal 'EM' dari lukisannya dan lepastuu baru tahu dia tuu penyanyi. hehe. alahaiii. Kbye!

12 comments:

  1. haaha, part neutral tu tak boleh blah. --'' macam campuran bahan kimia pulokk. XD

    ReplyDelete
  2. alahai.. macam poyo pulak. ahaks.. tapi kata-kata dia memang comel-comel belaka. ^^

    ReplyDelete
  3. So sweet kartun Encik Mimpi nie. Zumal suka sangat lagu Encik Mimpi ^_^

    ReplyDelete
  4. Erk, baru tahu Encik Mimpi pandai melukis..heee

    ReplyDelete
  5. hahahha apsal comel sangat ni??? tersengih2 kaksha baca....

    ReplyDelete
  6. EM mmg pandai lukis . yaya follow ig dia . hehe . EM kan dulu ada blog kan ..comey2 je lukisn nyaa . hehe

    ReplyDelete
  7. heeee tak tau lak ni en mimpi yang penyanyi tu
    suke lagu2 dia

    ReplyDelete
  8. okay baru tau encik mimpi ade bakat ini jugak. HAHA so tak amek tau haku ni. Teringin kan nak tengok muke die..

    ReplyDelete
  9. lol... sebab jodoh tak ke mana. aahaha..

    saya ada dengar kat radio.

    lelaki : hello
    perempuan : siapa ni?
    lelaki : jo
    perempuan : jo apa?
    lelaki : jodoh awak.

    haha.. terbahak-bahak saya ketawa kat dalam kereta..

    comellah lukisan2 dia ^^,

    ReplyDelete
  10. hahaha. memang comel EM ni. grrr

    eh dik.

    yg tulis buku patah tu follow akak kat twitter. akk pun tak tahu nape dia follow akk. haha. akk kenal pun dri nanad.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya