Segmen Blogwalking 2019 MiaLiana.com

Assalamualaikum

Segmen Blogwalking 2019 MiaLiana.com bermula pada hari ini, 20 November 2019, iaitu tepat jam 10.00 pagi sehingga 11.59 malam 20 November 2019. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog MiaLiana.com dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Blogwalking 2019 MiaLiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI

5 blog yang bertuah akan dipilih secara manual dan akan dimasukkan ke bloglist Mia selama setahun pada tahun 2020. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 15 Disember 2019.

** jom support Mia Liana....

blog berubah wajah sudah ^^

Assalamualaikum

Image result for gif stressed girl"

dah lama tak hadap code code jadah tuu semua, jadi dengan tak save nya, terussss hilang semua kejadian. seminggu gak kasi edit blog serba simple nih.HAHAHA bolehhh la kan >.< jadinyaaa semua benda hilang dah.HAHHAH. and then habis semua kawan bloglist hilang. hadoiii

selamat beramal semuaaa. goodnite ^^

Segmen Jom Tukar Link Bloglist

Assalamualaikum

rasa lama jugak ye tak update, sementara nak tunggu rajin update blog, mehhh laa join segmen ni.



kbyeee


New entry untuk 2019

Assalamualaikum


Setelah sekian lama menyepi akhirnya terbitlah entry baru ni. Hahaha tak silap, last entry berkenan majlis kawin aku awal tahun 2018, tuptup sekarang dah pertengahan tahun 2019 and akhir 2018 selamat dah jadi mama alhamdulillah, inshallah next entry pengalaman mengandung and mengalaman jadi mak pulak. Hahaha harap diberi kerajinan. 

Sekiannnn. Kbye
© Copyright | ALL Right Reserved to Me