Sunday, March 29, 2015

Feeling bosan -.-

Assalamualaikum

Harini feeling bosann.

Nak baca novel,bosan. Nak tengok tv,pon bosan.

Hah. Nak tanya ni, agak-agak hadiah apa yang sesuai untuk my dad?

Awal bulan 4 ni birthday nya. Naik pening dibuatnya. Huu

Sekian,terima kasih.

Bye.

Monday, March 23, 2015

---

Assalamualaikum


yeh. jap lagi balik rumah sewa.
 
alahai. BAHAGIAnya aku rasa -.-

sebenarnya aku banyak benda nak cerita selama aku tak update entry ni.. nampaknya kena tunggu aku balik rumah lagi . sabar yepp.

yang penting sejak ni, tiap kali aku pegi kerja. aku tersangat fake. huh!

Bila ada someone tuu pekerja lama situu cakap yang menyakitkan haty aku. aku tetap senyum. hakikatnya dalam haty aku tersangat sakitttt sehingga hati tetap cuba pujuk untuk aku terus bersabar :')

Takpela, nanti adA masa free aku cerita lagi.

Bye.

Sunday, March 22, 2015

Segmen Kad Cinta#2

Assalamualaikum

Selepas ngok segmen ni dijoin oleh Dunia Zumal. tibatiba terasa nak join. kena tulis frasa cinta. sebenarnya tak wajib tp aku tetap nak tulis. tapi tak tahu ia adalah cinta atau bukan. KAHKAH. hope takde sesapa yang muntah hijau yee XD

*Klik banner untuk join*

Nor Hisham.

Dia lah sahabat aku, bila aku susah, dia tetap bersusah payah untuk berada disisi aku, bila senang tetap berada di sisi aku.

alahai, thanks awak.

Serius, memang aku rindu dia pada waktu ini.

tapi apakah daya. dia dah masuk latihan tentera. menunggu dan menunggu. ingat senang ke menunggu? dan aku rasa masa terlalu lambat masa berputar. dan opcrse aku tak sabar nak sampai awal bulan 6 ni :)

Semoga dia berjaya capai cita-cita yang dia impikan iaitu askar.

dan semoga aku tetap sabar dan tabah ye wahai hati.

Hope dia adalah jodoh terbaik untuk aku. inshaallah ^-^

**Done! Aku tulis benda alah apa ni. semoga diterima la.HAHAHA dann aku harap bila 'dia' bukak blog aku, dia tak TERbaca entry ni. kalau dia tahu mesti dia gelakkan kot.. dahnya selalu berkasar je, apalagi nak bersweet bagai, memang taklaaa kann. KAHKAH. Opssss. Kbye!

Segmen Bloglist by JINDRISSKA

Assalamualaikum

*klik banner untuk join*

Rasa lama sangat tak join segmen. hee

meh,meh join segmen dari hakak kesayanganku.. kak Aisya ^-^

SEGMEN TAMAT 23/03/2015
(pengumuman pemenang insyaallah pada 24/03/2015)

Saturday, March 21, 2015

Search Keyword #8

Assalamualaikum


Nampaknya Menunggu menjuarai dari yang lain!

Jangan risau. saya tetap akan menunggu awak. dont worry :)

Yang tak menahannya. Cerpen kawin paksa dengan babysiter?

ada ke cerpen ni?

dengan babysitter pon terpaksa ke?HAHAHA. elok lewwtew. Bakal anak awak akan terjaga tau.. kekeke

** Jangan menyampah lak, setiap kali aku update entry, pasti aku selitkan Search Keyword ni.. aku rasa benda ni sangat terhibur dan akan membuatkan aku tersenyum.. walaupon taktahu sape yang search. huu Kbye!

Hai Awak.

Assalamualaikum


Wahh. lamanyaa tak update entry, lamanya tak balik rumah..

terasa macam dah sebulan lamanya. rupanya baru 3 minggu 3 hari. fuhh siap kira. HAHAHA

ekceli thanks kepada mereka tercari-cari aku..KAHKAH macam retis pulek. buuu.

ekceli baru je sampai rumah ni. sampai rumah terus amek laptop, bukak blog dan update entry. nampak tak? HAHAHA

Sepatotnya malam aku baru sampai rumah, yelaa balik keje kul berapa kan. ekceli harini aku halfday, sebabnya dah seminggu aku batok berkohol-kohol. kononnya nak pi klinik. tapiii dah sampai rumah ni gerenti nak kua balik malas. hahaha

nampak tak? nampak tak? tapi kene pegi klinik gak. hokalohh.

Ok, nak bagitahu, cuti sampai isnin ni. yelaa cuti sempena pertabalan kemahkotaan sultan johor. huu. kalau setakat cuti ahad. memang takla aku nak balik.. tak puass woo cuti. ><

Kbye!
COPYRIGHT 2017 by CikNadyya