Friday, April 28, 2017

Editing Blog #10

Assalamualaikum

Related image

Tudiaaa~ bila mata selalu jemu inilah jadinyaa. HAHAHA editing blog versi putih,putih melati xD semalam dengan rajinnya balik keje malam OT tuu terus menghadap code,code jadah kat blog ni. HAHAHA padahal tak banyak pon bertukar kottt. Semalam ada ke orang cubaa masuk blog aku tapi tak dapat? HAHAHA mesti takde kan? K. K.

Yang pentingg yang rajinnya siap tambah Tab Menu. Tab menu paling malas aku menghadappp tau. dannn dengan rajinnya lagi siap update balik yang kat About Me tuu. HAHAHA kalau rajin stalk laaa ehhh. *Confirm takde sape yang sudi kann -.-' dannn baru perasannnn dah 7 tahun aku BERblog. cewaaaahhh. lama kottt. dan tahun lepasss paling malas update entryyy. KAHHH! sebab laptop rosak! HAHAHAH niii ponnn gunaaa laptop ayah. Alahaiiii~

Editing kali nihh putih,putih melati + rainbow mungkinnn. HAHAHAH kononnn nak screenshot untuk view blog sebelommm ni. tapiiii terlupaaa deyhhhh. okayyylaaa cukuplaa sampai sini. daaaaaa~ Kbye!

Tuesday, April 25, 2017

Wordless Tuesday #11

Assalamualaikum

HAHAHA. tengok nih, teringat something. time tu, tetiba senior carik pasal dan nampakkan kesalahan kite je. balik keje. tahan,tahan TERnangis juaa. time tuu kucing gesel gesel dan says "meow". time tuhh rasa terharu sangat. kucing memahami! xD

Mood : demam alahai. Kbye!

Bandung Souvenirs Giveaway by Nafas Baru

Assalamualaikum


Hadiah-hadiah yang ditawarkan:

1. Beg + Key Chain – 10 Pemenang
2. Fridge Magnet – 10 Pemenang
3. Key Chain – 10 Pemenang


Insya Allah, tidak ada ruginya anda menyertai giveaway ini. Anda hanya perlu mengikuti syarat-syarat mudah di bawah.

1. Follow blog ini.
2. Subscribe YouTube channel : Nims Productions
3. Buat satu entry bertajuk “Bandung Souvenirs Giveaway by Nafas Baru”. Copy banner di atas dan link ke entry ini.
4. Tinggalkan link entry anda di bawah post ini. Kalau tak keberatan sila nyatakan anda follower ke berapa dan nama akaun yang digunakan untuk subscribe YouTube supaya senang untuk disemak. (bagi follower dan subscriber baru) 

OPTIONAL: Follow Instagram - @nafasbaru_

Itu sahaja. Mudah kan syaratnya? Pemenang akan dipilih secara random. Giveaway ini akan tamat pada 18 Mei 2017 jam 11.59 malam. Saya akan usahakan pemenangnya secepat mungkin. Sebarang penambahan akan diberitahu, sekiranya ada.
COPYRIGHT 2017 by CikNadyya