Saturday, June 24, 2017

Selamat datang Syawal !

Assalamualaikum

Image may contain: night and text

pejam, celik, pejam, celik. esokkk dah rayaaa. >.< Rasa kejapp je masa berlaluu. korang rasa  takkk? HAHAHA. Baruu sempat nak update entry. busyyy keje haihhh. balik kampung pon semalam. dari apply cuti 4 hari terus jadi sehari jaaa. HAHAHAHA

Dah malam raya nihh ponn tak terasa lagi mood raya. alahaii. taktahuu laa mood raya sembunyi celah manaaa ni. HAHAHAHA apa apa ponn nak says SELAMAT HARI RAYA koranggg!rayaaaa ni korang raya mana? Aku macam biasa, setiap tahun beraya kat Johor jaaa. tak tahu laaa tahun depan kan. hikhik

Kbye! sambung kemas rumah lagik xD

Tuesday, June 20, 2017

GIVEAWAY BY MAKBAPAKKAUHIJAU

Assalamualaikum


goodluck :)

Saturday, June 17, 2017

ThrowBack Semalam : Makan Sampai Nak Termuntahhh XD

Assalamualaikum


Bila dapat housemate sejenis pantang nampak makanan. ginii laa jadi nya. "Nadya, bila kita nak berbuka luar ni?" aku cepat,cepat cakap "lols. bukan hari hari ke kita makan luar?hahah" biasalaa kan. bilaa dah hari hari ot balik malam. opcrse la berbuka luar kan? kan? walaupon setakat makan kat depan rumah je pon.haha dia pon cakap "tak nak yang tu. tak best. nak yang  special punya. bole update status whatsapp! haha" pehhh demand gilaaa kan? padahal mengidam The  Manhattan Fish Market Malaysia. haha.

Dan semalam. Ot sampai pukul 7.30p.m berbuka siap siap minum air kat office. lepas solat maghrib terus bertolak The Manhattan Fish Market Aeon Tebrau,Johor. datang,datang terus ramai gilaa orang beratur. jadi nya setengah jam laa beratur terus order. hikhik

MFM Raya Promo Flyer 210mm(w) x 297mm(h) A4 4 FA-02
Okay. aku dan housemate pilih set ni. aku pilih yang atas kott. nasi, ketam, sotong dan lala kot. haha

MFM Raya Promo Flyer 210mm(w) x 297mm(h) A4 4 FA-01
dan dapat set ni sekali. bagi aku aiskrim dan sup brocoli sedappp. salad dia macam takle masok laa. rasanya lain skit. haha

taraaa. gambar realiti nyaaa. pada aku ikan, nasi goreng dan sotong memang terbaik laa. nampak jaa skit kan? makan 2 orang rasa nak termuntah jaa sebab kenyang sangat. hahaha

cukuplaa. Kbye!
COPYRIGHT 2017 by CikNadyya