F

Friday, August 12, 2016

haiii jerawat. Tolong laa pergi! plessss

Assalamualaikum


Well, ni yang aku rasa bila hadap cermin. Wahai cermin. kenapa muka aku jadi begitu. 


Haiiyaa, ni baru gamba separuh. HAHAHA. well, bilaa aku stress melampau memang muka jadi banyak jerawat. tapi masalahnya nih dah tak stress sangat. kerja banyak ponn still bole handle. tapi muka still kuar banyak jerawat batu, jerawat putih dengan muka jadi merah, merah gitu.

taksukaa nya perasaan begini. stresssssss sebab jerawat timbul banyak -_____-

ke sebab aku tukar pencuci muka nih? sebelom nihh aku pakai aloevera soap #KarapoleSkincare okaylaa tak kuar jerawat banyak sangat. haha. nak tukar sebab malas. kene beli online jaa. soryy la aku memang pemalas. kikiki. soo beli laa sabun ngan officemate. body wash #MerineEssence. yela, sabun tu tuk badan kan. officemate kata okay je pakai kat muka. tapi kuar jerawat banyak. tapi time cuci seriuss laa rasa segar sgtt. maybe kot tak kena ngan kulit aku. lepas ni pakai kat badan jelaa gamaknyaa xD

ada cadangan tak? tak minat pakai skincare 1set. nak beli sabun jaa. jenis kulit aku, berminyak,resdung dan berjerawat. soo kalau adaa cadangan sila coment dibawah ye, thanksyouu :)

Notakaki: sory tade chatbox sebab arituuu update code, terusss chatbox tak kuar kat sidebar tuhh. pelikk sebenarnya. lepasni try balik masokkan chatbox tuhh, hahaha Kbye!

Monday, August 8, 2016

Makan ke Melantak?

Assalamualaikum





Nota Kaki : #ThrowBack semalam. kuar ngan geng kepohchi di ofis.hahahahah maksodnyaa geng bercakap tanpa henti. LOLS. lepaskan tension katanya. next months kuar lagi eh. hee (/^▽^)/

#BIGFOODCAFE #KILANGBATERI

Sunday, July 31, 2016

Wordless Sunday #7

Assalamualaikum


Ehem. Kbye!