Thursday, April 30, 2015

Wordless Thursday #7

Assalamualaikum


#Yeh! esok cuti sampai isnin. dapat la berguling guling sampai muntah! ekk #Jangan berangan la nadya, gerenti ibu bagi pinggan mangkok kotor bebanyak kan?dannn jangan harap dapat tido la.. ahahahaha Kfine. Kbye!

Friday, April 24, 2015

Wordless Friday ----

Assalamualaikum


Inshaallah, i hope :)

#Tak sabarnya nak tunggu ahad! Nak rehat puas-puas. Minggu ni terasa letih sangat. Wuu ╯ 3╰

Sunday, April 19, 2015

Ehhh? hahahah

Assalamualaikum

Semalam baca entry Kak Scha kat SINI. Soo nak try la jugak. Hahaha

Meh,meh layan .

.
.
.


Ehhh. Jeles jugak rupanyaa. Hahaha

Bila dapat tahu aku hanya main-main je. Terus jawapanya takbagi pegi.kahkah ayat tak serupa bikin xP

#Testing update entry guna handpone baru! Yeh. #Asus dihatiku #AsusZenfone5

Saturday, April 18, 2015

GIVEAWAY SAYANG by SCHA NAZRI

Assalamualaikum

** Klik banner untuk join **

tag ;


Nak menang giveaway ni sebab ia adalah first giveaway dari akak scha! hahaha xD aci tak jawapan macam ni? ;)

** done **

Jindrisska First Anniversary Giveaway

Assalamualaikum

**Klik banner untuk join**

Alahai akak. kite tak hingat kite follower ke berapa. dah lama kot. maaf ye. skip bole tak? akak tolong kirakan la ye? HAHAHA

Saya nak menang giveaway ni sebab kite sayang akak! bole tak macam ni? HAHAHA. selain itu, nak menambah lagi barangan barangan dari oversea ni. heee thankss akak. 

wahai akaknda Aisyah yang comel. cukup tak syarat - syarat kite ni ek? huu :)

** done **

Dramas Hati Perempuan.

Assalamualaikum

Sebenarnya semalam dah balik rumah. kuar,kuar sampai rumah terus tido. dia mesej pon tak sedar langsung! hahaha xD

Ekceli, sape yang layan cerita ni angkat tangan cepat! hee. aku tahu ramai yang layan cerita ni. dann minat sangat dengan Tengku Zafril ni kan? hakhak. watak dia menjadi betol jadi watak bajek sombong giloss ni.

Ekceli, masa mula mula ngok memang tak berkenan langsung cite ni. dahnya bajek bagus dan bajek sombong. ingat aku suka ke. memang menyampah gilos dibuatnya. hahaha ehhh bukan semua laki ke kau menyampah?krik krik. memey pon. dulu dia pon aku menyampah. tapi tulaa dah tahu aku menyampah dia, dia tetap nak layan aku, dan bersabar dengan aku. tetiba sekarang bole TER,TER,TER pulak. TER apa? pikiaqq la sendiri. lalala ^-^

Hishh, asyik nak selitkn dia saje. orang laen baca pon menyampah tau? -.- first time ngok dramas kerabat diraja. hahaha dahnya masa kecik kecik salu berangan nak berkahwin dengan anak raja.. hahaha opsss. lepas ngok dramas ni. tak hingin la. ada je mata,mata sana sini. salu terkawal. hishh retisss btl. soo hargaii la insan yang salu dengan kita walaupon dia bukan dari golongan raja sekalipon..HAHAHA xD


Berkenan sangat lagu ni. lagu ni salu kuar time Hanis dan Tengku Zafril gaduh! hakhak. touching kot.hee

Bunga Dhia - Aiman

Ku menunggu kamu
Ku menanti kamu saja
Yang terindah dari Dia
Yang tercipta dari Dia

Waktu terus berguling
Dengan doa harapan
Kau didakapanku

Bunga kaulah cahaya
Bunga kaulah bintang
Menerangi siang dan malamku
Mewarnai segenap mimpiku

Ku menunggu kamu
Ku menanti kamu saja
Yang terindah dari Dia
Yang tercipta dari Dia

Waktu terus berguling
Dengan doa harapan
Kau didakapanku

Bunga kaulah cahaya
Bunga kaulah bintang
Menerangi siang dan malamku
Mewarnai segenap mimpiku

Oh ohhhh
Oh ohhhh
Oh ohhhh

Dhia kaulah cahaya
Dhia kaulah bintang
Menerangi siang dan malamku
Mewarnai segenap mimpiku

Kbye!

Sunday, April 5, 2015

Editing Blog #7

Assalamualaikum


Fuh. Rasa mata nih rabak giloss T-T Tido pukul 2pagi, bangun pukul 4pagi. nampak tak? HAHA

Selalu balik keje, paling awal aku tido pukul 10malam, paling lewat pukul 12malam. tapii selalunya pukul 10 lebih dah tido la. HAHAHA sampaikan housemate pon da hafal. Kadang housemate aku kuar pon aku taktahu tau. haihh teruk nauu perangai nih. HAHAHA

Walaupon kerja aku tak mengunakan tenaga sangat tapii sangatsangat memenatkan otak aku tau. HAHAHA. dahnya aku nih tak minat bahagian akaun, pastuu keje pulak bahagian akaun. nak kene pahamkan, kene hafal lagi. haihh tuu belom suruh pahamkan GST. arghh rasa bole gila otak aku kott..KAHKAH. 

Lagi lagi sekarang dahh banyak keje, kadang nak pegang handpone pon takde masa, tengok tengok dah nak balik. HAHAHA. kadang kadang banyak sangat buat akaun.. terus otak aku jem tau. terus blur dan hilang ingatan. Haihh teruk kan? -,-

Ok stop bercerita pasal kerja.

Editing blog kali ni, aku tiru dari blog Little Moon. Blog dia sangat comel. dan aku sangat berkenan. Alahai sory ye dik ;) Macam biasa aku malas screenshot untuk template blog aku sebelom ni.. tapi yang penting blog aku sebelom ni sangat berwarna warni. aku rasa dah macam blog budak tadika pon iye. heee

Theme blog kali ni macam banyak warna pink. nampak sangat perempuannya disitu kan?kekeke. dann header macam biasa la tersangat simple. Sebenarnya malas nak edit edit header tu. asal bole je kan. hehe

Sila berikan comment-comment yang indah ye. Kbye!
COPYRIGHT 2017 by CikNadyya