Preview Novel



Assalamualaikum. kat bawah nih list novel yang pernah aku baca. Tapi sory kalau dalam entry tuu campur campur topic lain. kat dalam tuu tetap ade preview novelnya la,. hikkk selamat membaca semua. terimakasih.


 Seindah Takdir Cinta - Kamsiah Abu

 Saya TETAP Nak Awak - Aida Adia

 Dia Diktator Hatiku - Nazihatul Hanan

 Sehangat Asmara- Aisya Sofea





#Ngah mencuba menrajinkan diri membaca novel. tapi asal nak baca je mesti menguap. dah baca aku akan tambahkan list preview novel aku ok. sekian.

5 comments:

  1. Akak juga suka baca novel. Nak review xreti sangat. huhu.. tapi ada juga review sesikit. Nanti nak masuk tab psl buku pula kat blog. huhu.. tunggu la ada masa.

    ReplyDelete
  2. wah bestnyaa. nt nak baca la. hihi

    ReplyDelete
  3. wah.. yaya suka gila baca novel. :) time exam pun yaya baca novel sampai malam. hihi..

    ReplyDelete
  4. kite rajen bace, tapi tak rajin review, ehhh haha

    ReplyDelete
  5. Akak baru pegang je Suami Aku Ustaz. Each time nak buka, mesti ada benda lain yang kena buat :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya