Sunday, April 5, 2015

Editing Blog #7

29 comments:

  1. Lawaaa aihh blog diaa. Nadyya kita kan belajar akaun sampai spm je lepas tuu tak belajar dah. Hahahaha. tak boleh gi lah subjek subjek mengira ni. masa result spm +mt math dgn akaun B. Kah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. okey lewwtew. time spm kite tak amek. time kat kolej . dapat surat kn.. TERpaksa la pegi.. pointer tuu jgn ckp la..ckup2 mkn je..hahhahaha wuu tuyang tak samb. belaja lagik T-T

      Delete
  2. hehe. dkt sbelah tab ni ada page loveneddy versi template lama xD sy pn dah malas buat header, hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. la yeke?haha. xbeza sgt kn dgn template lama?haha XD

      Delete
  3. makin lawa blog eh. comel sangat aih. :D

    ReplyDelete
  4. ehem ehem. hihi. takpe2. blog sis lagi lawa la! serious ;)

    ReplyDelete
  5. belum habis mengedit? gigih tul Nad ni

    ReplyDelete
  6. Dah tukar dahh ke? Hihi. Cantik lahh. Kemasss. Akak sukaa!

    Nanad wajib join GA Sayang oleh Scha taww? :)

    Giveaway Sayang by Scha Nazri

    ReplyDelete
  7. Sejak dari berkenalan dgn blog ni, memanglah inilah habit tuan dia ye.. asyik tukar je.. Hehehe.. Pe2 pun, tetap cantik mcm biasa. ^_^

    ReplyDelete
  8. nanti ambik cuti 3 hari pi makan angin tau..:)

    ReplyDelete
  9. nice, cute n simple. gua sukaaa <3

    ReplyDelete
  10. blog cik naddya pun dah comel macam blog little moon :-)

    ReplyDelete
  11. Kalau Nanad yg edit..sume comel2 :)

    ReplyDelete
  12. Sedih lak baca kisah Nadyya nie... Sabar dan teruskan perjuangan yer ^^

    ReplyDelete
  13. hai nadya.... akk dtg sini :D nadya kusayang sehat x? apa kabar?

    ReplyDelete
  14. Salam mesra..

    Jemput join Segmen Bloglist Mei-Jun CN yer : http://www.cekgunorazimah.com/2015/03/segmen-bloglist-mei-jun-2015-by-cn.html

    ReplyDelete
  15. hehe. bz2 pun sempat gak makeup blog jd lawa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul kan, budak. Itu yg kagum tuh!

      Delete
  16. assalam nanad..wah rindu betul la nak jenguk nanad kat sini..sihat??

    ReplyDelete
  17. alahai kesiannya nadya..sibuk betul nampaknya dengan keja ya..apapun, jaga kesihatan diri juga tau..takmo sakit2. :D

    ReplyDelete
  18. Alamakkkk janganlah sampai gila..
    Nak ubat penenang x?
    Hehehe..

    ReplyDelete
  19. ehehehe akak memang fail la bab bab mengedit ni..
    memang tak tahu apa.. tu yang upah orang lalala..

    ReplyDelete
  20. Nanad! windu windu windu! ish kalo kak ana ni mmg x minat la segala yg related account nih. memang boleh juling bijik mata ehehe

    eeeee nape comelnye blog nanad nih rawwrrr! hehe

    ReplyDelete
  21. blog akak tetap lawa kalau tuka theme apa pun :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya