Sunday, April 5, 2015

Editing Blog #7

Assalamualaikum


Fuh. Rasa mata nih rabak giloss T-T Tido pukul 2pagi, bangun pukul 4pagi. nampak tak? HAHA

Selalu balik keje, paling awal aku tido pukul 10malam, paling lewat pukul 12malam. tapii selalunya pukul 10 lebih dah tido la. HAHAHA sampaikan housemate pon da hafal. Kadang housemate aku kuar pon aku taktahu tau. haihh teruk nauu perangai nih. HAHAHA

Walaupon kerja aku tak mengunakan tenaga sangat tapii sangatsangat memenatkan otak aku tau. HAHAHA. dahnya aku nih tak minat bahagian akaun, pastuu keje pulak bahagian akaun. nak kene pahamkan, kene hafal lagi. haihh tuu belom suruh pahamkan GST. arghh rasa bole gila otak aku kott..KAHKAH. 

Lagi lagi sekarang dahh banyak keje, kadang nak pegang handpone pon takde masa, tengok tengok dah nak balik. HAHAHA. kadang kadang banyak sangat buat akaun.. terus otak aku jem tau. terus blur dan hilang ingatan. Haihh teruk kan? -,-

Ok stop bercerita pasal kerja.

Editing blog kali ni, aku tiru dari blog Little Moon. Blog dia sangat comel. dan aku sangat berkenan. Alahai sory ye dik ;) Macam biasa aku malas screenshot untuk template blog aku sebelom ni.. tapi yang penting blog aku sebelom ni sangat berwarna warni. aku rasa dah macam blog budak tadika pon iye. heee

Theme blog kali ni macam banyak warna pink. nampak sangat perempuannya disitu kan?kekeke. dann header macam biasa la tersangat simple. Sebenarnya malas nak edit edit header tu. asal bole je kan. hehe

Sila berikan comment-comment yang indah ye. Kbye!

29 comments:

  1. Lawaaa aihh blog diaa. Nadyya kita kan belajar akaun sampai spm je lepas tuu tak belajar dah. Hahahaha. tak boleh gi lah subjek subjek mengira ni. masa result spm +mt math dgn akaun B. Kah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. okey lewwtew. time spm kite tak amek. time kat kolej . dapat surat kn.. TERpaksa la pegi.. pointer tuu jgn ckp la..ckup2 mkn je..hahhahaha wuu tuyang tak samb. belaja lagik T-T

      Delete
  2. hehe. dkt sbelah tab ni ada page loveneddy versi template lama xD sy pn dah malas buat header, hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. la yeke?haha. xbeza sgt kn dgn template lama?haha XD

      Delete
  3. makin lawa blog eh. comel sangat aih. :D

    ReplyDelete
  4. ehem ehem. hihi. takpe2. blog sis lagi lawa la! serious ;)

    ReplyDelete
  5. belum habis mengedit? gigih tul Nad ni

    ReplyDelete
  6. Dah tukar dahh ke? Hihi. Cantik lahh. Kemasss. Akak sukaa!

    Nanad wajib join GA Sayang oleh Scha taww? :)

    Giveaway Sayang by Scha Nazri

    ReplyDelete
  7. Sejak dari berkenalan dgn blog ni, memanglah inilah habit tuan dia ye.. asyik tukar je.. Hehehe.. Pe2 pun, tetap cantik mcm biasa. ^_^

    ReplyDelete
  8. nanti ambik cuti 3 hari pi makan angin tau..:)

    ReplyDelete
  9. nice, cute n simple. gua sukaaa <3

    ReplyDelete
  10. blog cik naddya pun dah comel macam blog little moon :-)

    ReplyDelete
  11. Kalau Nanad yg edit..sume comel2 :)

    ReplyDelete
  12. Sedih lak baca kisah Nadyya nie... Sabar dan teruskan perjuangan yer ^^

    ReplyDelete
  13. hai nadya.... akk dtg sini :D nadya kusayang sehat x? apa kabar?

    ReplyDelete
  14. Salam mesra..

    Jemput join Segmen Bloglist Mei-Jun CN yer : http://www.cekgunorazimah.com/2015/03/segmen-bloglist-mei-jun-2015-by-cn.html

    ReplyDelete
  15. hehe. bz2 pun sempat gak makeup blog jd lawa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul kan, budak. Itu yg kagum tuh!

      Delete
  16. assalam nanad..wah rindu betul la nak jenguk nanad kat sini..sihat??

    ReplyDelete
  17. alahai kesiannya nadya..sibuk betul nampaknya dengan keja ya..apapun, jaga kesihatan diri juga tau..takmo sakit2. :D

    ReplyDelete
  18. Alamakkkk janganlah sampai gila..
    Nak ubat penenang x?
    Hehehe..

    ReplyDelete
  19. ehehehe akak memang fail la bab bab mengedit ni..
    memang tak tahu apa.. tu yang upah orang lalala..

    ReplyDelete
  20. Nanad! windu windu windu! ish kalo kak ana ni mmg x minat la segala yg related account nih. memang boleh juling bijik mata ehehe

    eeeee nape comelnye blog nanad nih rawwrrr! hehe

    ReplyDelete
  21. blog akak tetap lawa kalau tuka theme apa pun :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya