Saturday, April 18, 2015

GIVEAWAY SAYANG by SCHA NAZRI

Assalamualaikum

** Klik banner untuk join **

tag ;


Nak menang giveaway ni sebab ia adalah first giveaway dari akak scha! hahaha xD aci tak jawapan macam ni? ;)

** done **

13 comments:

  1. Good luck Naddya :D ehh buku BSA yang patah tu ke? best tak? teringin nak beli tapi takut tak best. Hahahah :P

    ReplyDelete
  2. Best jugak. Tp sesuai untuk org baru putus cinta.hahahah xD

    ReplyDelete
  3. Hihihi akak dah ada dalam draft. Tak join-join lagi sebab tak ada idea nak wat slogan apa (malas fikir sebenarnya). Nway, all the best, Nadya :)

    ReplyDelete
  4. Good luck yer Nadyya, lama tak singgah blog Scha ^^

    ReplyDelete
  5. salam singgah dari GA sama . goodlck :)

    http://www.blogparihh.com/2015/04/giveaway-sayang-by-scha-nazri.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya