Sunday, March 29, 2015

Feeling bosan -.-

Assalamualaikum

Harini feeling bosann.

Nak baca novel,bosan. Nak tengok tv,pon bosan.

Hah. Nak tanya ni, agak-agak hadiah apa yang sesuai untuk my dad?

Awal bulan 4 ni birthday nya. Naik pening dibuatnya. Huu

Sekian,terima kasih.

Bye.

15 comments:

  1. bg wallet la.. xpon jam tangan..

    ReplyDelete
  2. wallet? perfume? susah kan nak cari hadiah untuk lelaki..

    ReplyDelete
  3. assalam nanad..

    maaf lama kak wana x singgah sini kan..sihat?

    ReplyDelete
  4. kak wana pun suggest bagi wallet, jam tangan atau baju..

    ReplyDelete
  5. Pen yg engrave nama ayah pun ok.

    ReplyDelete
  6. yup setuju dgn komen kat atas atas ni, bg jam tangan!! jam tangan paling best kat mana? jomla baca latest entry saya hehe :P

    ReplyDelete
  7. bagi benda yang dia boleh pakai selalu..enpon ke..tak pun baju ..

    ReplyDelete
  8. lelaki ni limited sikit, boleh saja berikan toiletries untuk kegunaan nya :) singgah malam sini :)

    ReplyDelete
  9. hi nanad! windunye nanad! befday ayah dah lepas ke tu? bagi baju kemeja/jam tgn/tali pinggang ok jgak kot hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak pun jenis bagi baju je.
      Benda lain takut x berkenan.
      Baju, so far ok.

      Delete
  10. baju...ataupun wallet!!! :D heheheheh **excited

    ReplyDelete
  11. haaaai Neddy.. akak datang ni..
    lama tak singgah sini huhuhu.. jangan marah naaa =D

    dah jumpa belum hadiah yg sesuai untuk ayah ?

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya