Saturday, March 21, 2015

Hai Awak.

Assalamualaikum


Wahh. lamanyaa tak update entry, lamanya tak balik rumah..

terasa macam dah sebulan lamanya. rupanya baru 3 minggu 3 hari. fuhh siap kira. HAHAHA

ekceli thanks kepada mereka tercari-cari aku..KAHKAH macam retis pulek. buuu.

ekceli baru je sampai rumah ni. sampai rumah terus amek laptop, bukak blog dan update entry. nampak tak? HAHAHA

Sepatotnya malam aku baru sampai rumah, yelaa balik keje kul berapa kan. ekceli harini aku halfday, sebabnya dah seminggu aku batok berkohol-kohol. kononnya nak pi klinik. tapiii dah sampai rumah ni gerenti nak kua balik malas. hahaha

nampak tak? nampak tak? tapi kene pegi klinik gak. hokalohh.

Ok, nak bagitahu, cuti sampai isnin ni. yelaa cuti sempena pertabalan kemahkotaan sultan johor. huu. kalau setakat cuti ahad. memang takla aku nak balik.. tak puass woo cuti. ><

Kbye!

12 comments:

  1. dekat nak sebulan jugak akak xupdate . hehe . get well soon hakak nadya :*

    ReplyDelete
  2. Akak baru bajet retis semalam masa jalan-jalan kat JB sorang akk ni pandang2 je..
    Lepas tu bila akak pandang die..die senyum balik.
    Tapi...
    Entah2 die tgk jerawat besar yg baru kluar kat atas bibir akak ni...
    Hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihik akak tumpang gelak sini jap :)

      Delete
  3. hai awak. hehhee.
    rerajin la update kak. hehehe :D

    ReplyDelete
  4. hehe. welkambing (welcome back) patut la mnghilang sekejap ^_^

    ReplyDelete
  5. Enjoy your long weekend, Nadya :)

    ReplyDelete
  6. Owh, Nadyya masih kat cuti yer hari nie, bestnyer ^-^

    ReplyDelete
  7. hahaha..sama la dengan nanad..rasa cepat2 ja bukak blog dan nak update entry..

    ReplyDelete
  8. Baru nampak nanad...sori lama x singgah sini..sibuk jgk T_T

    ReplyDelete
  9. tu laaaa Neddy.. cepat2 ambil mood update entry baru..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya