Monday, March 23, 2015

---

Assalamualaikum


yeh. jap lagi balik rumah sewa.
 
alahai. BAHAGIAnya aku rasa -.-

sebenarnya aku banyak benda nak cerita selama aku tak update entry ni.. nampaknya kena tunggu aku balik rumah lagi . sabar yepp.

yang penting sejak ni, tiap kali aku pegi kerja. aku tersangat fake. huh!

Bila ada someone tuu pekerja lama situu cakap yang menyakitkan haty aku. aku tetap senyum. hakikatnya dalam haty aku tersangat sakitttt sehingga hati tetap cuba pujuk untuk aku terus bersabar :')

Takpela, nanti adA masa free aku cerita lagi.

Bye.

14 comments:

  1. Bahagia tu nampak lain macam yer Nadyya, sabar yer...

    ReplyDelete
  2. have a nice day dan bertabahlah

    ReplyDelete
  3. Nadyya abaikan diorang. buat hal sendiri sudahh :D

    ReplyDelete
  4. Alahai akak, memang tak seronok nak kerja bila kena jadi fake. kerja elok-elok tau! :)

    ReplyDelete
  5. sabar je ye..pi kerja sebab nak cari rezeki..kalau di layan kata2 orang tak tercapai niat kita tu nanti..

    ReplyDelete
  6. takpe, sabar ja la nadya..apapun, take care dear :)

    ReplyDelete
  7. Sakitnya tuh disini..di dalam hatiku..buka lagu tu bila dia dok bercakap..haha

    ReplyDelete
  8. ape benda yang nak dicerita tu Neddy.. meh lekas2 cerita eehehe.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya