Saturday, March 21, 2015

Search Keyword #8

Assalamualaikum


Nampaknya Menunggu menjuarai dari yang lain!

Jangan risau. saya tetap akan menunggu awak. dont worry :)

Yang tak menahannya. Cerpen kawin paksa dengan babysiter?

ada ke cerpen ni?

dengan babysitter pon terpaksa ke?HAHAHA. elok lewwtew. Bakal anak awak akan terjaga tau.. kekeke

** Jangan menyampah lak, setiap kali aku update entry, pasti aku selitkan Search Keyword ni.. aku rasa benda ni sangat terhibur dan akan membuatkan aku tersenyum.. walaupon taktahu sape yang search. huu Kbye!

8 comments:

  1. memang jadi penghibur kalau tengok keyword lawak2 nie. . :D

    ReplyDelete
  2. Kentang putar? Yumm yummm! Serius comel keyword kawen paksa tu... :)

    ReplyDelete
  3. Hehe, ade ke cerpen tu? Kalau takde boleh jadikan idea tajuk cerpen baru ^-^

    ReplyDelete
  4. Kelakar je kalau tengok semua keywords ni.

    ReplyDelete
  5. em... sampai 3 carian. hahaha xD

    ReplyDelete
  6. kekeke..keywords tu memang mengancam la nadya..kekekeke

    ReplyDelete
  7. Hahaha..pe kata Nanad buat cerpen tu..cm menarik je tajuk dia..haha :)

    ReplyDelete
  8. macam2 laaa keywords.. pelik2 je semua..
    nak ke kena paksa kawen ngan babysitter ? tah ada sapa yang babysitter tu jga hahaha..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya