Monday, October 27, 2014

The Liebster Award #14 - Ku Aan

22 comments:

  1. Genting memang best giler tempat tu kan.wana penah pegi dulu..lama dah tahun 2000..huu

    ReplyDelete
  2. Saya pun sekarang ni guna instagram untuk beli online jer...
    Duk kampung bestkan..

    ReplyDelete
  3. Nadyya nak jadi penulis novel yer... Kisah camne bakal ditulis tu? Hehe ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak terpikir lagik. hahaha
      sekarang banyak sgt novel bekaitan kawen paksa lepastuu cinta -.-'

      Delete
  4. eh, samalah no 1 tu... saya pun ada blog lain khas untuk test coding. hahahaha >.<

    yep, pakai spek lagi hensem dari pakai contact lens kaler2 -.- bajet mat saleh la tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan? menyampah nadyya tengok. hahahaha

      Delete
  5. genting highland memang sejuk gila! haha..

    haritu pelik sangat masuk dalam bilik. eh, nape bilik ni xde kipas? -.- rupa2nya mak kau... sejuk oi... syok sangat bila dapat tengok kabus naik dari bawah ke bilik kita :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan? waktu tengahari pon terus sejuk jugek. :)

      Delete
  6. Replies
    1. Awak nak kena tag ke?Acik tag awak ye Amy J

      Delete
  7. Menarik kalau baca, tak menarik klu kena tag hehe..

    ReplyDelete
  8. hamboi~ bagaikan di london gitu~ haha

    ReplyDelete
  9. Dah lama tak pergi Genting. Rasa macam dah berbelas tahun.

    ReplyDelete
  10. akak dh lama tak g genting. hehehe.

    kalau ada masalah better face to face tapi ego tinggi benor. hmm

    ReplyDelete
  11. huhuhu.. akak dari kecik nak jadi cikgu sebab mak ayah cikgu tapi dak dapat dapat gi posting :p susah jadi cikgu pun zaman skarang

    ReplyDelete
    Replies
    1. CT cayang, buatlah part time jadi cikgu tuisyen dulu :)

      Delete
    2. Oh, Nadya suka tengok citer seram-seram eh...jadi dah glamour jadi penulis novel jangan lupa kat akak ye!

      Delete
  12. Samalah, lagi suka duduk kampung. tenang je. hehe.
    Tak pernah nampak hantu, tapi teringin nak tengok depan mata *bajet berani*

    ReplyDelete
  13. Amboii nampak nakalnye suke dok kmpung tuu... tp xsume kampung leh mandi parit panjt pokok sume..
    Kampung pom dah mcm bandar skg ni nad

    ReplyDelete
  14. Contact lens warna warni? Itu pelik. hahahaha. Dia nak berlakon ke apa? ヘ(‘◇’、)/

    ReplyDelete
  15. haha. tak pernah jumpa laki pakai contact lens warna warni :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya