Saturday, October 25, 2014

Segmen New Friendlist Cikgu Farha

Assalamualaikum
*klik banner untuk join*
Rakan Anggun

Cikgu Farha perlu memilih blog saya untuk direview kerana blog Nadyya comel! Hikhik *Ni syok sendiri ke?* K dah taktahu nak reka ayat ape doh -.-'

TAMAT : 21 November 2014

22 comments:

  1. oho..camtu yer, selamat direview!

    ReplyDelete
  2. Salaam..

    Maaf ya, saya tak paham lah segmen ni macam mana. Letih juga otak nak memikirkannya. Memandangkan saya tengah berjalan-jalan ke blog yang ada di Malaysia ni, jadi saya ambil keputusan untuk meninggalkan komen sahaja. Maju terus ye.

    WS

    ReplyDelete
  3. wahhh nadya, bukan akak sorang je rase blog ni comel....org lain pon yer... :D selamat bersegmen yer :D

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen. kak nanad~ :)

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen yer Nadyya... Memang comel blog nie ;)

    ReplyDelete
  6. Cikgu Farha ..sila review blog ni sebab owner blog kata blog dia comel .. Ahaksss memang commmmelllssss punnn .. Hehehe .. Selamat bersegmen ^_^

    ReplyDelete
  7. selamat bersegmen Nadyya!!!!! ^^,

    ReplyDelete
  8. Hahahah puji blog sndiri
    Mcm.mane tuuu
    Gud luck yaya

    ReplyDelete
  9. ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ..ayu ada buat segmen juga nanti boleh la join...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/10/segmen-new-friendlist-cikgu-farha.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya