Tuesday, October 14, 2014

Hadiah #3

20 comments:

  1. Tahniah Nanad :) Bestnye dapat hadiah..lagi2 benda kita suka kan :)

    ReplyDelete
  2. wahh.. untunglah dapat hadiah novel.. hehehe :D

    saya kalau poslaju datang je, kelam kabut cari tudung... kot2 la ada barang special. cewah.

    ReplyDelete
  3. wah... dapat buku... huhu bestnya tengok orang hadiah dah sampai.. kak KM punya hadiah tak sampai2 lagi huhu sponsor lupa nak pos ke apa agaknya ya.. huhu

    ReplyDelete
  4. tahniah. hehe. misteri terjawab :)
    cam best je tajuk dia.
    nanad jaga shafiq ke? kem salam kt buah hati tu

    ReplyDelete
  5. Saya ada banyak novel lama dalam 5 tahun lepas.
    Ada yang berminat ke kalau buat hadiah GA ke segmen ke?

    ReplyDelete
  6. wow wow! dpt hadiah mmg mmbuatkan adrenalin membuak2 kan Nanad? aummm!

    weyhh header awat rajin tukar2 plus cantik pulak tu !

    buatkan utk kak ana satu pelissssssssssssss
    *kilp-kilp mata*

    ReplyDelete
  7. Tahniah yer Nadyya... Selamat membaca novel k ^_^

    ReplyDelete
  8. wahh rezeki..
    nnt abis bace akk pnjm ye
    hahahhaha

    ReplyDelete
  9. tahniah sapika....
    selamat membaca !^^

    ReplyDelete
  10. Ni ala2 love you Mr Arrogant juga ke? haha.. semoga enjoy reading dan tahniah~

    ReplyDelete
  11. Tahniah, Nadyya!
    Bestnya dapat hadiah :)

    ReplyDelete
  12. Tahniah, bestnya dapat hadiah. Dapat novel plak tu, mesti baca sampai abis...hehehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya