Thursday, October 30, 2014

Alexa Ranking #2

Assalamualaikum
Terasa nak share Alexa Ranking again. tapiiii.
Trafik kali ni menurun la. Kenapakah? Kenapakah? wuuuuu T-T
adakah disebabkan entry entry aku banyak membosankan? -.-


Kbye!

24 comments:

  1. ok la ni.. ramai yang berlumba-lumba nak dapatkan ranking yang cun kot..tu pasal la ni..

    ReplyDelete
  2. hehe..update alexa eh..nak jgk laa :P

    ReplyDelete
  3. alexa ni, sehari tertinggal je,terus naik mendadak -.- tapi okay la tu, masih di 1k. hehe.. saya pnya 3111. lol

    ReplyDelete
  4. Ok lah ni drpd kite punye. Hak hakkk

    ReplyDelete
  5. Usaha tangga kejayaan Nanad :) Alexa Cik Mimie lagi jauh ranking die dgn Nanad..hahaha 4+++

    ReplyDelete
  6. Wah2. Ranking 1k kot.. kita punya alexa ..sedih benau

    ReplyDelete
  7. owh,nak tau traffic menurun tengok yang hijau tu ka?

    ReplyDelete
  8. Ciayok2...
    Tp akk tiap2 hari lalu blog nanad tauuu...
    Heeeee ok dah tuuu

    ReplyDelete
  9. Pada zumal ranking Nadyya masih ok tau... Moga kembali ranking terbaik ;)

    ReplyDelete
  10. Wah, tahniah. Mieya punya blog entah bila lah nak turun. Dah berbelas-belas ribu maintain dari dulu. ish!

    ReplyDelete
  11. hahaha, ranking kita merundum ke lautt. HAHAHA.

    ReplyDelete
  12. Hebat lah tu cik Nadyya TT_TT Nad skrg 4097 kottt haihh haha serius susahnya nak naik niii

    ReplyDelete
  13. saya dah singgah dan follow di blog ini,

    saya join blogger area mega giveaway

    singgah la disini:
    http://mimpicoklat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. okaylah tu.. slow2 takpa.. lama2 p jugak..
    keep it up! congrats btw!
    ^_^

    ReplyDelete
  15. Takpa...akak akan setia baca entry mimie. Chaiyokk

    ReplyDelete
  16. sebenarnya.. apa benda tu ek? Hahaha xD

    ReplyDelete
  17. hebat r ni. takpe boleh kasi cun lagi itu nombor :)

    ReplyDelete
  18. wow.. okay sangat dah ni..
    tahniah tahniah..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya