Saturday, October 11, 2014

Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang

Assalamualaikum
Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang

Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang bermula pada jam 9.30 pagi 9 Oktober 2014 hingga 11.59 malam 28 Oktober 2014.Sepuluh blogger bertuah akan dipilih untuk memenangi Template Eksklusif untuk Bloglist dari cikkumbang.

Semua blogger dijemput untuk menyertai Giveaway ini sambil berkenalan sesama blogger.

Syarat-syarat penyertaan:

1. Follow Blog Sponsor

2. Like Fanpage Sponsor


3. Buat entri bertajuk Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang

4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish.

5. Make sure korang tinggalkan link entri di ruangan komen INI & nyatakan Bulan Kelahiran korang untuk memudahkan Cik Kumbang letak di Bloglist mengikut Bulan Kelahiran plus boleh wish birthday nanti (x__X)

TARIKH TAMAT: 28 Oktober 2014

Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang

Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Oktober 2014.

Good luck!

18 comments:

  1. good luck nad..lme dah x join segment2 ni..

    ReplyDelete
  2. nadya, akak tag sini tau.... http://jindrisska.blogspot.de/2014/10/segmen-bloglist-exchange-by-anne-nurain.html

    ReplyDelete
  3. haiseh lama tak bw blog kak nadya . good luck akk :)

    ReplyDelete
  4. good luck, tak join lg ni, hihi lambat lagi, lek lek je dulu

    ReplyDelete
  5. good luck :) http://sebabakusabrina.blogspot.com/2014/10/giveaway-2014-belog-cik-kumbang.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum.
    Terima kasih kerana sudi join dan support Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang.

    Selamat ber'BLOGWALKING dan BERKENALAN dengan peserta segmen yang lain.

    Senarai peserta akan di update di link berikut berdasarkan bulan kelahiran masing-masing.

    >> http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/2014/10/senarai-peserta-giveaway-2014-belog-cik.html

    Jika nama anda tiada dalam senarai sila check semula syarat-syarat penyertaan.

    Terima Kasih :)
    Happy Blogging (^__^)

    ReplyDelete
  7. goodluck.. :) singgah dari segmen sama.. #gengMEI

    http://meinnameisthazrina.blogspot.com/2014/10/giveaway-2014-belog-cik-kumbang.html

    done follow

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum...
    Ayah Rie datang singgah dari segmen yang sama..good luck n all da best...jom singgah blog Ayah Rie baca Entry Lain....^_^

    http://ayienawi.blogspot.com/2014/10/giveaway-2014-belog-cik.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya