Saturday, October 11, 2014

Nampak sangat takleh tinggal lama lama!

Assalamualaikum
Fuhh tajuk? hahaha. begini kisahnya. kononnya, nak tahan la dulu tamo laa wajah blog versi pink aje kan. sekali tengok blog orang lain berwarna pink. alahai comel sokmo! jelessss tawukk. terusss takleh tahan. tangan nihh gataii tetap nak tukar theme pink jugokk. hahahaha dann ini hasilnyaaaa.
Ok, cuma ada pertukaran Navigation. perasan tak My Navigate? hah, korang rajin rajin kan laa sentuh gamba comel tuu tau. hahaha. kalau nak buat navigation comel macam aku bole usha usha tutorial kat [SINI]

Dan macam biasa laa, header tuu dr my inspirasi aku cik adik manisss Aina Akmal. kehkeh. Aku memang suka tiru blog beliau. macam kembar dahh blog kiteorang. hahahah tapi blog dia lagi comel la :)

Kbye!

15 comments:

  1. sebulan berapa kali tukar ni hihi..

    ReplyDelete
  2. Rajinnyaaa .. selalu tukar tukar..

    ReplyDelete
  3. hahahaha, *gelak bagga* sentiasa menjadi inspirasi ye aina ni. huahaha. :P

    ReplyDelete
  4. Jeles la kat tuan punya blog nie, rajin betul tukar2 theme blog dia. Zumal dah bertahun tak bertukar lagi satu zumal memang tak tahu pasal2 editing nie. Bertambah cute blog Nadyya ^_^

    ReplyDelete
  5. hahah..kan?/kalau blog kaler pink ni memang nampak comel je..eh!perasan tiba2..:P

    ReplyDelete
  6. kak ndya dan pink xdapat dipisahkan . haha

    ReplyDelete
  7. heeee amboii asyik tukar je...
    kite ni mane la pandai nak tuka2
    gune jela mane yang ada

    ReplyDelete
  8. mcm menarik je bahagian navigate tuu. ohh perasan lah ade wajah blog Aina di blog ini, kikiki kembauu

    ReplyDelete
  9. Mana boleh pisahkan nanad dengan warna pink..kan? hehehe..

    ReplyDelete
  10. hahhaa.. memang comel ^^,

    saya pun baru tukar header sikit. lol~

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya