Thursday, October 9, 2014

The Versatile Blogger Award #2

12 comments:

  1. Hahahah..no 5 tu kita sama :) Senyum...hahahahaha

    ReplyDelete
  2. No. 1, 3 & 7 samalah! Bezanya, akak main save je gambar2 quotes tu. Bersepah sana sini dalam laptop. Nanti bila mata mula sakit tengok, baru terhegeh-hegeh nak kemas ;)

    ReplyDelete
  3. saya pun x buat lagi. adeh. dah xtahu nak tulis apa. rasa macam dah list semua. haha


    2,3,6, and 7 sama! kalau lemah semangat je, mesti layan quotes... baru rasa semangat sikit.. hehe.. mostly cari kat tumblr la kan..

    ini antara yang saya suka - pendekarpatahhati.tumblr.com dengan gadistudunglabuh.tumblr.com

    ReplyDelete
  4. oh, datang klik promoted content sekali kat sini ^^

    ReplyDelete
  5. woww, mesti penuh satu almari dengan shawl dan jubah..hehe

    ReplyDelete
  6. hahaha puas puas..
    nampak lah jugak kemalasan nadd tuu
    hehehehe...
    same lah suke senyum gelak tak igt dunia..
    skrg je pandai control...

    ReplyDelete
  7. nanti boleh kita dok semeja pekena kopi..:)

    ReplyDelete
  8. no 6 tu kita sama. cepat betul jemu.

    ReplyDelete
  9. versatile ni kena fikir sikit. kalo liebster jwb soalan ok lagi. haha. kite pon dulu pakai blackberry tp x suka bbm :)

    ReplyDelete
  10. org rajen je akn tuka wajah blog, kite tak rajen, haha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya