Friday, October 17, 2014

10DMC : Day 1 - A song that reminds you of yourself

28 comments:

  1. Lagu favourite Cik Mimie..and i love Ainan tasneem :)

    ReplyDelete
  2. Ni kira throwback la ye nadyya :)
    Kite suka yg versi asal yg kokping nyanyi. Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha aah throwback la jugek ni :p
      oh, nadyya tak minat sgt..huhu

      Delete
  3. meow lagu ni sweet sangat.. tapi make sense me 150juta kali kekeke.. nasib lagu cute jadi boleh laaa hihi..

    tak apa.. allah akan gantikan dengan yang lebih baik ^^

    ReplyDelete
  4. Zumal pun suka lagu Ainan Tasneem nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nadyya suka semua lagu ainan tasneem :)

      Delete
    2. Hehe zumal pernah tengok dia nyanyi lagu nie masa event belia kat Perlis dulu...

      Delete
    3. wah bestnyaa dapat jumpa ainan tasneem.. wuuuu

      Delete
    4. Tengok dia nyanyi jew, tak dapat jumpa pun. Hehe ^_^

      Delete
  5. amboi..mengimbas kenangan lama pulak ye..:)

    ReplyDelete
  6. Best lagu ni. Kena plak dengan suara ainan tasnim yang merdu tu.

    ReplyDelete
  7. anda ditagged!

    http://jindrisska.blogspot.com/2014/10/giveaway-pertama-sitisab.html

    ReplyDelete
  8. teringat kenangan lama ke cik nadyya? hehehe

    ReplyDelete
  9. minat jugak lagu 150 juta ni..^_^

    ReplyDelete
  10. Uihhh imbas kembali .. Kalau dayah setiap kawan ada lagu .. teeediaaa dah macam yuna setiap gambar ada lagu pulak .. Hikssss

    ReplyDelete
  11. Akk suke mase fynn jamal nyanyi lagi.. zaman2 kolej gitu... hahahah ade la mamat tu bagi lagu ni kat akk... ceyhhhh

    ReplyDelete
  12. lagu asal fynn jamal..dulu org xknal dye.. dsebabkan lgu ni yg dinyanyikan ainan, brulah fynn jamal dkenali..

    ReplyDelete
  13. suka juga lagu ni... riang ria gitu.. masa tu kawan kak KM yang pasang...

    ReplyDelete
  14. akk lagi suka versi fynn jamal. hehe

    ReplyDelete
  15. wah, Ainan Tasneem lagi erk. memang mnat dengan dia eh? hehe

    ReplyDelete
  16. Ahaaaaah. kitaa pernah bergambar dengaan diaaa. yippiiee. haha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya