Monday, October 27, 2014

Segmen Blogger cergas dan santai

24 comments:

  1. Selamat bersegmen yer Nadyya yer... Zumal pun suka The Final Destination tu ^_^

    ReplyDelete
  2. wah, buku2 tu mcam menarik je. heee.. nanti nak cari juga la ^^,

    saya pun ada baca cinta 3 suku tu.. comel je.. saya suka watak abang dia dengan kakak ipar dia.. haha.

    eh, blog saya ada.. terharunya... sobs T__T

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila beli ye. sangat best tauu :)

      kan?kan? sy pulek suka sangat watak iman dan ery.. mereka sweet gilos..hahahahah

      Delete
  3. saya tlg click Maybank sekali ^^

    ReplyDelete
  4. yes, nama dah naik balik kat jemari oktober. hahahaha... *riakkejap*

    ReplyDelete
    Replies
    1. fuhh kejar jemari rajin ye?hahahah hebat2 ;)

      Delete
  5. geng la kita zumal . final destination mesti tengok . huhuu . selamat bersegmen nadya :)

    ReplyDelete
  6. wahh...kemain. final destination eh.
    serammm :P

    ReplyDelete
  7. buku dengan novel tak sama ek sapika?? hahahha...!! tapi betul la kata amy... macam best je buku tu.... ^_^ happy segmen cyg...

    ReplyDelete
  8. selamat bersegmen ^^

    ReplyDelete
  9. yay tersenarai :D kak , nak resepi bt pizza ada ? hehe

    ReplyDelete
  10. Lagu Shireen ft Teuku Wisnu tu sweet kan,...Nak cuba carilah novel2 yg Nadya suka.
    All the best, dik!

    *Auwwww, terharunya masuk senarai. (Blushing lari belakang peti ais jap!) I heart your blog toooooo!

    ReplyDelete
  11. Selamat bersegmen Nanad :) Rindu Cik Mimie tak? hahahah :)

    ReplyDelete
  12. Bace dah pon cinta 3 suku...
    Heheeheh
    Selamat bersegmen yaya

    ReplyDelete
  13. Laguu cinta kita tuu best lol. Hahaha. Sangat2 lahh suka dengar.

    Yaaay nama ai naik. ~(^◇^)/

    ReplyDelete
  14. Thank you participating,
    Teruskan semangat berblogging anda. Hehe

    http://nineteencapri.blogspot.com/2014/10/senarai-peserta-segmen-blogger-cergas.html

    ReplyDelete
  15. cinta halal tu kelakar kan cite dia. hehe. selamba je fathia dalam cite tu.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya