Monday, October 20, 2014

Tukar theme lagik !

Assalamualaikum
 
tukar theme kehidupan. ceh ceh. tujuan tukar theme nihh kononnya nak terasa tenang je bila masok blog ni! HAHAHA. tenang tak? ke tak tenang? -.-'

K malas nak taip banyak banyak. comment yee. mana tahu tak kena dimata korang ke kan. takpe lagi 2 hari aku tukar theme lagik. HAHAHA

Kbye!

20 comments:

  1. Replies
    1. Damai la Nadyya, siap boleh feel ada kat situ. Keh keh ^_^

      Delete
  2. awak awak. haha kalau boleh tukar lah tulisan dkat cbox tu.. kdg2 kite tak nampak kite taep ape, haha

    ReplyDelete
  3. Wahhh..Ocen blue mood activated nampak..huhu

    ReplyDelete
  4. love this theme ! calm .. hehe . kak nadya . cano akak buat yang dkt side bar yg ada "masa silam' "bloglist awesome" tu yg semua tu lahh . mcm mano tu ?

    ReplyDelete
  5. untungla asyik tukar2 je....
    akk pny ni kekal abadi lah agaknye
    hahahah

    ReplyDelete
  6. hahaha. putih! saya obses putih, so saya suka!! :D

    tempat komen pun lawa. tapi kalau font comment tu jadi kaler hitam, baru nampak skit kot?

    ReplyDelete
  7. kemain coment box ada gambar yang mendamaikan!

    ReplyDelete
  8. tenang,..damai,..tranquil,...peaceful,..serene :)

    ReplyDelete
  9. Aicehh. :p terror dari cguu ni. hahaha. :p

    ReplyDelete
  10. tuka lah ape pun, tetap cantek..

    ReplyDelete
  11. macam mood holiday is on hihi.. jalan jalan kat pantai acececeh..

    ReplyDelete
  12. Bestnya kalau dapat pergi pantai camni...cantik

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya