Sunday, October 26, 2014

Bertukar lagiiiiiiiii

Assalamualaikum
Sory kalau tadi ada yang cuba nak masuk blog nih takdapat. HAHAHA sebabnyaa tadi adik kesayanganku tolong editkan blog aku ni. hikhik. ceh ceh bahagia sungguh tawukk. da lama teringin nak rasa air tangan Cik Aina Akmal yang comel ni editkan blog aku tauu. Akhirnyaaaa! Akhirnyaaaa!

Comel kan blog aku? HAHAHA. kali ni theme bertemakan pink. yeh ini warna kegemaranku. Tadi masa Aina editkan blog aku mesti dia stress kan. aku nih suka gune code code pelik skit! HAHAHA. sabar jelaa kan ;p

dan tak tak lupa jugek. thanks Nur As sudi buatkan gambar yang sangat comel doublesssII. hikkksss. siap ada gambarsss pakwersss aku lagik. korang ade? HAHAHA *Merepek sudaaa*
Nampakkk? melting youuuuu!hikhik


Kbye!

32 comments:

  1. argh jelesnya ad pic pakwe tuuuu hehe

    ReplyDelete
  2. ewuuuuuu. cair ai tengok gambar pakwe you tau.. hahaha :p

    ReplyDelete
  3. Wah sweet giler..suka dengan wajah baru blog ni

    ReplyDelete
  4. Akhirnya! Dari pagi akak cuba terjah tak dapat masuk. Pening kepala - Apsal jadi private lak?
    Rupa-rupanya tengah buat plastic surgery!
    Wajah baru sangatlah breathtaking! Suka! Suka!

    ReplyDelete
  5. Ok2 kita takda gambar pakwerrrrrssss .. Aippp bunyi macam banyak pakwe nk plural bagaiiiii .. Ahahaha ..cantikkkkkkk meltingggg I u tahu tak nihhh

    ReplyDelete
  6. eh amran ismail xde ke? haha. patot nk masuk tadi xmau

    ReplyDelete
  7. Wah, tersangat comel blog Nadyya nie ;)

    ReplyDelete
  8. serious jelly habis dengan design blog dia ni... amar baharin!!! woot woot.. melting habis (:

    ReplyDelete
  9. sweet sgt pink yang skrg ni...jgn tukar dah, cantik ni...dah tulisan senang nak bace...i like!!! :D

    ReplyDelete
  10. wah, pink balik erk. hehehe.. nice-nice... nampak keayuan seorang wanita. cewah!

    aaaaaaaaaaaaa.. nape mesti amek pakwe saya juga >,< haahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaah ceh ceh napa selama nih tak ayu ka? ;p

      alololo mane kite tawukk.. dah amar nih handsome sgt kotttttt ;)

      Delete
    2. hahaha.erk, tak. sebelum ni nampak garang sikit... ni nampak lembut. hehe

      Delete
  11. Ambooii air tangan AINA. XD. apa rasa? sedap ke tak? :p hahaha, sedikit kestressan, sampai tadi nak format template. MIAHAHA. XD mujur tak sempat nak buat. kalau tak lagi frusst. XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha bole laa.. sedap jugek.. lalala tuulaaa, lagik skittt je. sabaq naaaa ;)

      Delete
  12. Patutlah tak boleh masuk sebelum ni.

    ReplyDelete
  13. tak melting sebab tak minat dia . ahahaha . letak izzue islam okay gak :D hahaha . untglhaaa kak as buatkan . haha

    ReplyDelete
  14. oh my god cik nad,
    this is so gojes blog template okay!?
    jangan tukar2 dah.. !
    feeling vintage sangat bila masuk sini..!

    ReplyDelete
  15. hikhik.. untungnya... cantik... suka warna pink blossom ni :) tenang je...

    ReplyDelete
  16. Oohh..tidak!! Nak juga camni! Tapi nk gmbar siwon sj! :p

    ReplyDelete
  17. Comelnya...memang menjadi sentuhan dikan ni. Pink yang cantik

    ReplyDelete
  18. HAHA kalau sentuhan Aina, mmg lah wow wow wow kan. Aina taknak edit kan blog kite pun, hihi
    [tapi kalau aina editkan, mesty kite nak tuka jugak sbb susa giler nak stick pd satu]

    ReplyDelete
  19. i iz jeles okay yg part last tuu. hehehe

    comel ngatt!

    ReplyDelete
  20. Ok cantekkkk...
    Nasb blog akk pon dah cantekkk..
    Kalau tak.nk.jeles 100x kt yaya
    Heeee

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya