Friday, October 24, 2014

10 DMC : Day 8 - A song you are secretly obsessed with . .

17 comments:

  1. lama pulak tak dengar lagu ni. terbaling balik pulak. hehe

    ReplyDelete
  2. Pernah dengar lagu ni beberapa kali sahaja :)

    ReplyDelete
  3. Giaaaaaaaaaaaaa~ Lagu ni. dulu one of my pebret. Huhahaha. skrang udoh idok berapa sangat,

    ReplyDelete
  4. Mujur ada subtitle dalam BI, hahaha

    ReplyDelete
  5. dah lama tak ikuti perkembangan FT Island. sekarang ni banyak grup yg muda2 dah tak best dah..

    ReplyDelete
  6. Minat lagu Korea gak yer... Ohsem gak lagu nie ^_^

    ReplyDelete
  7. Obsessed??? Hmmmm. Kita suka BIGBANG-TONIGHT... bertahun tahun jgak la obsessed nyaa.. sampai skang still guna ringtone tu.. hikhik

    ReplyDelete
  8. Amboii siap terjemahkn lagi tuuu...

    ReplyDelete
  9. hhehehekk iols peminat FTI jugak ^^ dari tingkatan empat dok tergila gila diorang..
    dulu option kpop ni sikit aje.. tak super junior shinhwa dbsk wonder girls hahaha..
    skrang bersepah. tapi diorang ni still ohsem..

    ReplyDelete
  10. eh, FT Island lak.. hehe. saya tahu nama band je. saya x pernah dengar lagunya...

    ReplyDelete
  11. Terbelit lidah ikut nyanyi dalam bahasa korea...hihihi

    ReplyDelete
  12. tak tahu lah kenape tak minat korea, haha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya