Tuesday, October 28, 2014

October 10 Days Challenge

Assalamualaikum

Ehem. Ehem. 10 Days Music Challenge dah 2 hari lepas aku berjaya habeskan dengan jayanya . soo dengan ini sambung lagi dengan cabaran seterusnya iaitu October 10 Days Challenge dari Kak CT ^_^

Orang lain dah tamat cabaran ni. aku pulak baru nak mula cabaran ini bermula esok! HAHAHA. jom, jom join sesama! goodluck ye korang :)

Tatatititutu~

16 comments:

  1. Good Luck...memang mencabar sebab kena bagi 10 setiap hari

    ReplyDelete
  2. teringin nak join buat challenge ni jugak. tapi nak habis oktober dah. hihi

    ReplyDelete
  3. kaksha pun belum tamat kedua2 challenge ! campur and skip... bagus kan kan kan ?? *angkat kening*

    ReplyDelete
  4. Ha tula.. yg laen sume nak abis da....
    Gud luck nad...

    ReplyDelete
  5. Hahaha. Ocotober dahh naknhabisss dahh kak oii. hajahaha. _\(-o- )anyway selamat brchallange. Haaaaa(。・ω・)ノ゙

    ReplyDelete
  6. Wah, ada cabaran baru... Moga sukses ;)

    ReplyDelete
  7. chaiyook chaiyook..
    thank u darling sudi join ^^

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya