Tuesday, October 21, 2014

10 DMC : Day 5 - A song that makes you want to dance

22 comments:

  1. Waahhhh. Haaa kita tahu ni masa bila. hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe mestilaa. kite ade update entry pasal ni kan ;)

      Delete
  2. Rasa macam nak join menari sama... Hehe ^_^

    ReplyDelete
  3. AYUMI HAMASAKI! kita pun sukaaaa tengok dia menari dalam video ni hihiks

    ReplyDelete
  4. alolo. mesti comey kan kalo nadyya menari :)

    ReplyDelete
  5. lagu tu memang sangat chomeiiiiiiiiiiii. memang kesukaan saya juga ^_^

    ReplyDelete
  6. dulu kelas akak ramai jugak lelaki.walaupun kelas akaun..heheh

    ReplyDelete
  7. hoho, utg lah pndai menari. kite ni kekakuann kebatuan je~

    ReplyDelete
  8. Kene handle perhimpunan?
    Akak macam x pernah masa skolah dulu..ermm..

    ReplyDelete
  9. Huhuhu akak trauma dan phobia sikit dengan lagu ni sebab pernah tengok someone perform depan akak,...and yang pasti SANGAT TIDAK COMEL! Jauh beza dari yang kat atas tuh huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha mesti xkena langsung die perform tuu kan? memang kene la dengan tajuk lagu ni , TRAUMA. hehehehe

      Delete
    2. Memang serba tak kena! And the best part, dia rasa dah comel sangat dah dia buat! Huhuhu merinding bulu roma tengok!

      Delete
    3. hahaha mesti dia Syok Sendiri kan?kan? ;p

      Delete
  10. kak nad.. kite pon rindu mse ni,, hiihih,, rindu sgt,,, rindu2 kwan2 kt kk...

    ReplyDelete
  11. hahaha masa kat uni kawan lelaki dua orang aje dalam kelas :P kelas lain ramai laki..

    ReplyDelete
  12. Hehehe...best2 :) jom menari jom..

    ReplyDelete
  13. Dah bergoyang-goyang dengar lagu ni..^_^

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya