Wednesday, October 29, 2014

Review Blog #1 : http://khudri2337.blogspot.com/

Assalamualaikum
*Sticky post 24jam*
Entry baru sila scroll kebawah
Sebelom tuu, Thanks kepada mereka yang menjoin Giveaway Aku bersama Alia. Kepada mereka yang memenangi bloglist. aku baru je update bloglist tuu. sila check kat Bloglist Comel kat sidebar kanan ni ye ;) dan kepada mereka yang terpilih untuk Review Blog. aku akan review dalam masa terdekat dan ikot no. ye! hehe. soryy ye lambat :)

Untuk Review Blog pertama ialah blog http://khudri2337.blogspot.com/ apa yang aku berkenan dengan blog ni. tengok laa tajok blog pon unik kan?kan? Untonglaaaa... hehe. dan design blog nih tersangat awesome! bertema biru + putih. selain itu blog ini tersangat kemas dan ringan. i loiiikee. soo memang tak sakit mata laa jenggah blog ni :)

Selain itu, Entry - entry beliau pon sangat awesome ok. banyak tips berkaitan baby dan family. soo senang laa bagi mereka yang dah kawen, dan da ada baby. baby yang selalu meragam ke bole laa tuju ke blog beliau ni. selain itu jugak, beliau sangat rajin menjoin Giveaway/segmen. goodluck ye :)

** Done! maaf kalau nadyya banyak kekurangan dan ada salah silap dalam review blog ini. Sekian**

22 comments:

  1. ye lah.. tajuk bukan main lagi. hahaha.. nice!

    ReplyDelete
  2. Untoonglaa kena review...hehehe
    Tahniah Bro Khudri :)

    ReplyDelete
  3. Untunglah dpt review.. Memang untung.
    InshaAllah BW jap lagi >.<

    ReplyDelete
  4. blog lelaki kan..mesti la cenggitu..hihi. tp mmg ringan blog beliau :P

    untung laaa biru..untung la pinkk..eh?
    hahaha :P

    ReplyDelete
  5. Tahniah pade yng direview tuuu....

    ReplyDelete
  6. hahaha. tahniah. blog budak ni x nak review ke. since kita dah bermadu. hahaha. \(T∇T)/

    ReplyDelete
  7. untonglaaaaaaa *muncungkan bibir* hehe

    ReplyDelete
  8. review la blog saya plak :)

    jemput join segmen ni..http://sueakgogeous.blogspot.com/2014/10/9-awesome-blogs-of-month.html

    ReplyDelete
  9. Untung sangat kena review.
    Memang sesuai sangat tajuknyerr...
    Hehehe..tahniah pada empunya blog tu.

    ReplyDelete
  10. nadia, review blog kite nak x? haha.
    gurau je.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya