Thursday, October 16, 2014

The Liebster Award #11 - Hafzhan

Assalamualaikum
Mood harini rajin sedikit. hee. soo dengan ituu aku suka relanya menjawab The Liebster Award dari Hafzhan yeh! soo kepada sesape yang nak tag aku silaa kan ~

SOALAN


1-Apakah benda paling jauh yang boleh korang capai tanpa mengubah posisi asal korang?
- Novel HATI Suamiku GK - Azalea Eshal
- Buku PATAH - Kiki Grindawangsa
- Handpone
- Selimut
*sebab atas katil nih! kehkeh

2-Nyatakan 3 lagu "most played" dalam phone korang.
That Man - Hyun Bin
That Woman - Baek Ji Yeon
You Are My Everything - Jun Ha Yoon
*semua lagu OST Secret Garden

3-Waktu dan tarikh korang jawab soalan ni.
16 Oktober 2014 dan 3.28PM

4-Capai buku paling dekat dengan korang, buka mukasurat 15. Taip ayat baris ke-5.
Sambil melewati garisan jalan lampu hijau, mereka melintasi jalan harungi gerimis tak diundang.
*Buku PATAH

5-Letak top 3 link blog yang ada kat dashboard korang.

6-Berapa umur korang 20 tahun akan datang?
Adoi, dah tua sangat time tuu -.- 42 taun! maybe time tuu anak - anak dah besar! HAHAHA

7-Prefer pakai jam kat tangan belah kanan atau kiri?
Tak minat pakai jam tangan laa >< maybe belah kanan kot :)

8-Apakah benda pertama yang korang fikir bila dengar perkataan "hensem"?
Lelaki la! HAHAHA dann sudah semestinyaa Amar Baharin!!!! HAHAHA nampaknya dah curang dengan Amran Ismail -.-'

9-Ada weird habit? Jika ada,nyatakan. (cth: Suka bau buku baru lama-lama / suka telan ubat gigi)
Suka pakai shawl yang baru beli tanpa membasuhnya dulu! kehkeh

10-Upload gambar dekstop korang.
tapayah la. bersepah dengan gamba gamba buah hati. HAHAHA

11-Tulis nombor soalan yang korang tak dapat nak jawab dengan jujur.
Rasanya semua jujur ;)

Done! selamat membaca semua! :D

15 comments:

  1. Hahahha. Siaapakahh buahh hati anda itewww. Sila jawab dengan jujur. (^v^)

    ReplyDelete
  2. hahaha... amboi, semua lagu Secret Garden gitu. >.<

    saya pun kadang2 ada habit pkai terus shawl tanpa basuh. wakakaka...

    Amar Baharin! sama! haha, boleh tak sama? susah saya nak mnat pelakon lelaki melayu.. tapi tengok dia, eh, macam handsome je. hahaha

    ReplyDelete
  3. @Aina Akmal hahaha sudah smestinya budak kecik Syafiq.. tuulaa buah hati akak :D

    ReplyDelete
  4. Tipu!! Soklan no 10 tak jujur pon..hahahaha..

    ReplyDelete
  5. Buah hati buah hati.. hehehe, kita suka pakai jam, tapi sekarng jam dah rosak, huhu

    ReplyDelete
  6. Siapa pulak amar baharin tu haaa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. artis la kak scha. haha
      hero drama Kerana Terpaksa Aku Rela :D

      Delete
  7. no 9 tu memang sama. pakai terus. haha ^_^

    ni mesti peminat ktar ni.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak layan pon KTAR. hahaha
      ibu minat sangat kat Amar. jadi terikot :p

      Delete
  8. Alaaa nk tgk jugak gamboo buah hatiiiii.... hahahahha
    Suke sgt kene tag kan
    So sila lah ye

    http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/10/libster-award-by-arzmoha.html?m=1

    ReplyDelete
  9. akak suka lagu lagu ost jugak !! sep sep.. that man memang terbaik ^^
    amar bahrain ? okay baru tahu ada rupanya orng ske amar bahrain kekeke..

    ReplyDelete
  10. aloo akk. ammar bahrain jugaa diaa nakk. sobbb.sobb. T.T

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya