Thursday, October 16, 2014

10 Days Music Challenge

Assalamualaikum
10 day music challenge
Bulan lepas aku ada join 10 DAYS CHALLENGE korang bole baca [SINI] dengan jayanya aku dapat habeskan cabaran tuu. HAHAHA. soo aku rasa bermula esok. aku nak join 10 DAY MUSIC CHALLENGE pulak~ yeh. nak join cabaran 30hari macam tak larat pulak. terlampau mencabar -.-'

Kakak budak kite nak join ni. HAHAHA. kepada awak, awak yang nak join pon bole je. dipersilakan. 

Kbye!

17 comments:

  1. Selamat menempuhi cabaran baru yer Nadyya ^_^

    ReplyDelete
  2. Yeah naddya nak mulakan cabaran muzik dah. Good luck :)

    ReplyDelete
  3. waahhh, selamat berjaya 10 hari ni :) taksabar nak baca

    ReplyDelete
  4. semoga istiqamah lahh ya. haha ^_^

    ReplyDelete
  5. akak nak join. takut nnti akak konpius nak pilih lagu apaa. hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama macam Scha. Xpasal2 stress sendiri nak pilih lagi hahaha

      Delete
    2. sungguhlah..!! nak pilih lagu bukan senang walaupun ade 100 of songs dalam koleksion hihi

      Delete
  6. hahhaha.... kaksha asyik skip hari je..... duhhh

    ReplyDelete
  7. Hahhaha ciayok2...
    Akk tak dpt la nk mncbr2kan diri skg ni...
    Dah trlmapu mncabar dah
    Heehhehe

    ReplyDelete
  8. Selamat meneruskan cabaran, dik. Nanti akak dtg intai nyanyi2 sama :)

    ReplyDelete
  9. Selamat menjalani cabran ini :) hehehe

    ReplyDelete
  10. selamat meneruskan cabaran !! hooyeah.. janganlah jadi seperti CT yang selalu skip hari..

    ReplyDelete
  11. yang challenge ni macam susah sikit sebab penat kepala nak fikir mana satu.. nanti karang dah buat, rasa nak tukar lak. hahaha... anyways, good luck with d challenge!

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya