Saturday, October 18, 2014

10 DMC : Day 2 - A song they should play at your wedding

Assalamualaikum
10 Days Music Challenge ~ Day 2 : A song they should play at your wedding
Alolo. yang kali nih nampak sweet gilosss. angan angan dah nak kawen beno. nampak sangat nak suruh nadyya kawen cepat kan? kan? takpe. ada jodoh Nadyya kawen ye? krik krik krik.
 
sebenarnya semua lagu bole, sebab sekarang banyak lagu sweet sweet kan? tapi aku rasa lagu yang aku pilih ni ponn sweet giloss. aku terjumpa lagu nihh dari blog pyka, tiap kali singgah blog dia mesti kelua lagu ni. meh singgah [SINI] lagu nih membuatkan aku feeling love love gituu walauponn hakikatnya taktahu feeling inlove bersama sapa.HAHAHA.

Cinta Kita - Teuku Wisnu ft Shireen
Inilah aku apa adanya
Yang ingin membuatmu bahagia
Maafkan bila ku tak sempurna
Sesempurna cintaku padamu
Ini cintaku apa adanya
Yang ingin selalu di sampingmu
Ku tahu semua tiada yg sempurna
Di bawah kolong langit ini
Jalan kita masih panjang
Ku ingin kau selalu disini
Biar cinta kita tumbuh harum mewangi
Dan dunia menjadi saksinya
Untuk apa kita membuang-buang waktu
Dengan kata kata perpisahan
Demi cinta kita aku akan menjaga
Cinta kita yg telah kita bina
Walau hari terus berganti hari lagi
Cinta kita abadi selamanya
Jalan kita masih panjang
Ku ingin kau selalu disini
Biar cinta kita tumbuh harum mewangi
Dan dunia menjadi saksinya
Untuk apa kita membuang-buang waktu
Dengan kata kata perpisahan
Demi cinta kita aku akan menjaga
Cinta kita yg telah kita bina
Walau hari terus berganti hari lagi
Cinta kita abadi selamanya
Sweet kan? Kbye!

16 comments:

  1. Sangat sweet lagu tu... Ada majlis aritu pasang lagu rock, tak leh terima telinga zumal. Pengantin rockers agaknya... Hehe ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha pengantin ke yg nyanyi? ke ade org karoke?

      Delete
  2. pertama kali dengar lagu ni..maklum la..jarang dengar radio..tapi best jugak ye lagu nya..

    ReplyDelete
  3. Amboiii... nanti nanad nyanyi laaaa mase sanding nanti

    ReplyDelete
  4. senyum2 kaksha baca lirik dia.... teringat zaman cintan cintun dengan penuh dugaan.... wahhhh sentap jap dengar lagu ni....

    ReplyDelete
  5. OOOOHHH NOOOO~ LAGUU NI AINA CARIII HAAAAAAAAAAAH! TAK SANGKAA JUMPA. OMGG. OMGG. HAHAHA. SUKAA. //sorry tercapslock kerana tereksaited. MAHAHAHA, makasehhh. sehari repeat lagu masa dengar dekat blog kak pyka muahaha. T_T

    ReplyDelete
  6. Tak pernah dengar lagu ni lagi..huhu

    ReplyDelete
  7. First time akak dengorrr. Not bad, not bad. hehe

    ReplyDelete
  8. tak pernah dengar ahahah tapi lirik sweet. ala love song semua sweet.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya