Wednesday, October 22, 2014

Pemenang Bertuah Segmen + Giveaway Sweet Sour by N|A

Assalamualaikum
Alhamdulilah. My first Giveaway dapat berjalan dengan lancar dan mendapat sambutan yang menggalakkan :) Akhirnya masa yang ditunggu tunggu tiba jua. dan tiba la masanya untuk aku mengumumkan nama - nama pemenang. Yeh! *tepuk tangan skitt*

Sebelom tuu, aku nak ucapkan terimakasih kepada awak,awak dan awak yang sudi menjoin diri Segmen + Giveaway aku nih. korang memang awesome! masing masing tunjuk bakat yang sangattt kreatif. sehingga kami pening nak buat pemilihan yang terbaik. heee aku harap korang tak padam laa entry kreatif korang tuu. mana tahu ayat ayat kreatif korang bole dimasokkan ke dalam novel Alia yang akan datang kan. hee

Oke, meh kite tengok senarai - senarai pemenang bertuah ni :)

Top Referal
Novel [Karya Sendiri] x 1 by Alia Ali Ahmad

Pemilihan kreativiti masing - masing
Perfume by Alia Ali Ahmad
Pemenang : No. 16
Pemenang : No. 40
Pemenang : No. 46
Pemenang : No. 62

Topup RM 5 by Nadya Shafiqa
Pemenang : No. 7
Pemenang : No. 12

Review Blog by Nadya Shafiqa
Pemenang : No. 50
Pemenang : No. 56
Pemenang : No. 67

Pemilihan dari En Random
Bloglist by Nadya Shafiqa
Pemenang : No. 54
Pemenang : No. 34
Pemenang : No. 43
Pemenang : No. 35
Pemenang : No. 70


Sila berikan maklumat anda sebelom 22 Oktober 2014 yee! kepada mereka yang menang Review Blog dan Bloglist just bagi Url Penyertaan dan No. Peserta ok :)

Sila comment di entry INI sahaja. 
*Jangan risau aku takkan publish*

Nama:
Alamat:
No. fon:
Url Penyertaan:
No. Peserta:
Hadiah yang dimenangi :

** Tahniah kepada pemenang! kepada mereka yang tak terpilih jangan sedih sedih ok. Inshaallah, akhir taun ni aku bakal melancarkan Giveaway/Segmen lagi. jangan lupa support ok! tatatititutu**

33 comments:

  1. tahniah semuaaa ! alah tak adae rezeki :)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Tahniah pade pemenang...
    Xdop rezeki sini....

    ReplyDelete
  4. Ala tak menang :( tahniah kepada pemenang yaa !

    ReplyDelete
  5. tahniah pada pmenang..x dpt rezeki kat sini..

    ReplyDelete
  6. tahniah untuk semua pemenang.. huwaaaa rezeki kaksha bukan disini....

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah. Untuk pemenang review macam mana pula ? Nak bagi detail ap ?

    ReplyDelete
  8. tahniah pemenang.. KM tak bertuah utk GA ni...

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillahhh....lama tak join, sekali join ada gak menang hehe ok nanti sy bg details ye..tq hehe

    ReplyDelete
  10. Tahniah buat pemng... X smpt nk join

    ReplyDelete
  11. tahniah kepada pemenang..mereka mmg bertuah

    ReplyDelete
  12. Tahniaah kepada yang menang. Heeeeee~ :3

    ReplyDelete
  13. frust sikit sbb xmenang..uwaaaa..
    hahaha..
    tahniah pd yg lain :D

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  15. X bertuah di GA ni. Huhuhu... BTw, congrats to all the lucky winners (^^,)
    Blanje Nad 1x Nuff RHB pagi ni...

    ReplyDelete
  16. Tahniah kepada pemenang :)

    takde rezeki lor :)

    ReplyDelete
  17. alamak, no besar-besar. xde rezeki. sobs..

    tahniah pada pemenang!

    ReplyDelete
  18. wahhh, tak sangka pulakk. terima kasih nadyya!! ^_^

    ReplyDelete
  19. alorrr xde rejeqi akak...xpelah...lain kali buat giveaway lagi tau! :D

    ReplyDelete
  20. tahniah giveaway berjaya...ain belum ada keyakinan lagi nak buat.hehe

    ReplyDelete
  21. alaa asyik tak menang jaaa. sadis T_T

    ReplyDelete
  22. Tahniah kepada semua pemenang. Tak sempat nak join.

    ReplyDelete
  23. assalamualaikum sis . hadiah perfume tu dah pos ke ?
    http://aliatulaiman.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya