Saturday, October 18, 2014

The Liebster Award #12 - Hidayu Ayumie

Assalamualaikum
Bestnya kena tag lagik! Heee. kali ni ditag oleh akakku yang comel. Kak Ayu. yeh! thanks kak tag kite :D
1. Nama penuh, gelaran dan tarikh lahir
Nama penuh Nadya Shafiqa. bole panggil Nadyya, Nanad, Iqa. dan birthday kite sama dengan mother day iaitu 11mei :D

2. Asal kelahiran, tempat membesar dan kini menetap di?
Dulu dan kini tetap Pontian, Johor.

3.Status? (bujang/berkahwin,bilangan anak jika ada) 
single mingle ok!hahaha. 

4. Apa yang membuatkan diri rasa dihargai dan disayangi?
amboi soalan. hahah. ape ek? selalu ada disamping Nadyya tak kira susa dan senang :)

5. Makan & minuman kesukaan,kenapa?
Banyak laa. paling suka meegoreng dan kopi. sebab sedap la.. hehe

6. Hobi atau aktiviti masa lapang?
hadap blog sampai muntah!hahaha dan baca novel :)

7. Bekerja/pelajar? Nyatakan.
Cheff sweet home :D

8. Tempat pengajian (tadika,sek rendah,sek menengah,IPTA/IPTS)
Tadika - Tadika KEMAS
Sekola rendah - SKAB dan SKSSH
Sekola menengah - SMKAB
IPTA/IPTS - UNITY dan Kolej Komuniti

9. Anak ke berapa dari berapa orang adik beradik?
Anak first dari dua beradik (sepasang)

10. 3 Perkara yang boleh buat diri korang rase naik angin?
- mengungkit
- tak paham bahasa
- suka mengarah

11. Nyatakan 3 perkara yang kawan/keluarga kenal benar dengan sikap korang?
- pendiam
- takde perasaan
- Gelak melampau.

Oke! done. jemput baca ;)

17 comments:

  1. Terima kasih adikku nanad yg comell...
    Ok sep sikit peminat kopi

    ReplyDelete
    Replies
    1. samasama akakku yg comel :)
      heee peminat tegar kopi ni :p

      Delete
  2. Ha, blogger satu negeri datang menghadap ni..hahahah..morning nanad :)

    ReplyDelete
  3. best la sibling sepasang ja.. hehehe..

    ReplyDelete
  4. hai chef sweet home! nanti nak dtg uma nak rase makanan..hehe

    ReplyDelete
  5. Hai nad.. lama tak singgah sini.. huhu jenguk jap sambil baca entry senyap2..

    ReplyDelete
  6. bila dah namanya blogger,memang keje hadap blog je la.hehe

    ReplyDelete
  7. gelak melampau?
    okay geng hahaha

    ReplyDelete
  8. pendiam dgn gelak melampau. jauh nau tu. hehe.

    ReplyDelete
  9. Akak pun tak suka orang yang mengungkit & tak faham bahasa.
    Kopi! Kopi! Kopi!

    ReplyDelete
  10. hadap blog sampai muntah. hahahha. comelll2

    ReplyDelete
  11. ha, xde perasaan? ada je ni, tapi simpan dekat orang2 tertentu je kan. heee

    saya lak tadika PASTI. ^^,

    ReplyDelete
  12. Haaaaa. singlee. cam ne pulokk boleh singgle ? ._.

    ReplyDelete
  13. pendiam ke.. teheee
    ehh kite bln mei jugekk :)

    ReplyDelete
  14. soalan semua mencabar. kena tag juga tapi tak buat lagi..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya