Thursday, October 16, 2014

[TAMAT] Segmen + Giveaway Sweet Sour by N|A

Assalamualaikum
Akhirnya tamat Segmen + Giveaway Sweet Sour by N|A :) 
Terasa kejap pulek. kehkeh. 

Untuk para peserta dikasihi sekalian, sila lengkapkan syarat-syarat penyertaan dalam masa seminggu ni. bermula harini (15 Oktober 2014) Semua akan dicheck.


Terima kasih kerana sudi join my first giveaway dan goodluck untuk korang!

Kbye!

15 comments:

  1. Ah ye, tak dapat join. hahaha. *siapa suruh tak blogwalking* good luck untuk semua peserta.

    ReplyDelete
  2. Tak sabar nak tahu pemenangnye..hehehe :)

    ReplyDelete
  3. yey dah tamat :)
    tak sabaq nak tau result. hehe

    ReplyDelete
  4. Tak sabar tunggu keputusannya :D nak novell xD

    ReplyDelete
  5. Gud luck kepada semua peserta. Tak sempat nak join...;-(

    ReplyDelete
  6. insyaallah dah lengkap kot syarat2nya. hehe ^_^

    ReplyDelete
  7. Yeayyyhhh... ehhhh syrat ea??? Cek semula.... xsabar nie.. tahniah nadnad.. ramai join

    ReplyDelete
  8. Allahu. Dah habis ke? itu lah. lambat lagi post, padan muka sendiri dh habis.

    ReplyDelete
  9. haa..da abes dah? lame x singgah sini..huhu.. gud luck pd sume pserta!

    ReplyDelete
  10. http://strawberrysgurls.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.html

    ReplyDelete
  11. nadya2222... akak melepak bace dekat sini... nadya belum annoucekan penemangnya? :D nnt inform ye bile annoucne... :D

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya