Wednesday, October 1, 2014

Hello Oktober!!

Assalamualaikum w.b.t.

Hai! Selamat Tengahari semua! Dah lunch lom ?

Kejap je dah masok bulan Oktober kan. keje pon lom lagi. alahaii ><

Thanks kepada mereka dengan rajin mengomen entri-entri aku yang serba Syok Sendiri ni yehh ;)

http://rainfallasleep.blogspot.com/
http://norshamimi.blogspot.com/
http://duniazumal.blogspot.com/
http://amysigadisweird.blogspot.com/
http://www.schanazri.com/
http://methoxicinnamate.blogspot.com/
http://ramaramapendek.blogspot.com/
http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/
http://jarimanistravel.blogspot.com/
http://drshikinzainal.blogspot.com/

dan terima kasih jugak kepada 10 top pengomen tegar ~ siapa yang belom tersenarai dalam bloglist. bakal di masokkan jugak ;)

Sekian.

14 comments:

  1. nama kita ada.. hehehehe... tq.

    bulan oktober, my birth month :)

    x berkesempatan lagi nak join GA awak. tengah fikir idea nak buat sajak. cewah XP

    ReplyDelete
  2. Yeah hello october.
    No 1 datang melapor diri. Haha. :)

    ReplyDelete
  3. wah.. tahniah kepada mereka yang tersenarai :)

    ReplyDelete
  4. masih belum tersenarai...
    heeheheh hello oktober...
    cepatlah November...

    ReplyDelete
  5. KITA NAK MAKE SURE BULAN OKTOBER BULAN KITA ! hihihiksss

    ReplyDelete
  6. Yeeaayhh!! tersenarai :) Thank Nanad :)

    ReplyDelete
  7. yeayyy. tersenarai, walaupun kak nanad letak url blog lama. heeee.

    ReplyDelete
  8. Tahniah kepada semua...hello oktober juga dik...

    ReplyDelete
  9. Tersenarai..hehe.
    Jemput datang blog akak.
    Tapi x buat "rumah/blog terbuka" pun.

    ReplyDelete
  10. Yeyyyy tak tersenarai... sobsss... haha... tahniah semua... anda memang tegar... !

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya