Wednesday, October 29, 2014

WW #9

Assalamualaikum

Nampak? ada masa lagi nih! cepat! cepat! ;)

14 comments:

  1. Nadya lah kawen, haha
    Nanty kite suruh en. H masuk meminang ehh. So, Nadya akan jadi sulong lah, HAHA kite tak layak lg nak kawen ni..

    ReplyDelete
  2. wordless? dah banyak word tu? hehehe..
    btw taknak lah kahwin, takde calon. huhu..

    ReplyDelete
  3. haa..sapa yang nak kawen ramai2 tu masih sempat lagi ni..hihi..

    ReplyDelete
  4. tak special la kahwin ramai2. memang la jimat. tapi tak boleh nak fefeeling jadi the only princess. hhehehe

    ReplyDelete
  5. tuan putera belum turun dari istana kayangan lagi. acanoo? ;aaa~~;

    ReplyDelete
  6. tak nak la kawen ramai2..nak kita je jadi tumpuan..tak mau la rebut2 perhatian nih.ekekek...bajet ayat cam belum kawen je.padahal anak dua dah pun..

    ReplyDelete
  7. Uyoooo....
    Kawen berjemaah...
    Tapi tgk yg thun lps tu meriah jugakk...
    Heee bile nak kawen tu nad

    ReplyDelete
  8. Bagus gak program camtu sekurang-kurangnya dapat elak masalah sosial...

    ReplyDelete
  9. wow... macam menarik je. tapi saya x sukalah kawen ramai2 ni.. perhatian orang berkurang. hahahahaha

    ReplyDelete
  10. Hohoho kaksha dah in the club..... muahaha...

    ReplyDelete
  11. Wah?? macam ni pun ada ?? hehehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya