Friday, October 3, 2014

CPUV Nuffnang #21 #22

Assalamualaikum w.b.t.
Alhamdulilah dapat lagik CPUV Nuffnang untuk awal bulan Oktober ni. Thanks En Nuff dan Thanks korang. Jangan lupa tolong klik klik iklan untuk aku ye~ thanks again^^

CPUV Sunsilk Silhouette
Nampak menarik kan? Dahnya aku pengguna setia Sunsilk ;)

CPUV Proton PCC
Comel kan? kereta terbaru dari proton? ala ala macam myvi kononnya. Smart!


Sekian.

14 comments:

  1. Tahniah yer Nadyya, banyak CPUV tu ^_^

    ReplyDelete
  2. Nadya, akak nak tanya... kalau nadya dapat cpuv kan, dapat banyak ke amount dia? tahu ke, nrmally cpuv bertahan duduk dekat blog berapa lama? akak baru dalam dunia blogging ni...stil macam tak berapa tahu sangat lagi... tq for ur answer ye... :D

    ReplyDelete
  3. Waaa banyaknyaa jelessssss. Any tips nak dpt cpuv banyak cm tu?

    ReplyDelete
  4. wahhh! tahniah kak ^____^ masyuuuk!

    ReplyDelete
  5. bestnya. congrats. tak pernah lagi merasa cpuv.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya