Friday, October 3, 2014

Dapat Buku Patah!!!

Assalamualaikum w.b.t.
Ehem. Tadi berseronok ronok memasak. sekali pegi ruang tamu. ehh en posmen datang dan bagi barang. rupanyaa Buku Patah! alahai. alahai. Thanks Mok Muchukk bagi kitewww buku ni. dia kate, bagi buku nihh sempena aku convo rituu. dia kate tak dapat datang soo dia bagi laa hadiah buku nih. alahaiii soooo sweet sourrrr ;p tak sabarnyaaa nak baca ^_^
"untuk sesuatu yang kita yakin bahwa itu milik kita, tindakan kita bukan hanya pada diam. tapi lawan!" --BSA
Biar jauh,
tapi kita rasa dekat.
jangan kita dekat,
tapi rasa menjauh.
--BSA
Yang baik itu ramai, yang ikhlas itu sedikit. --BSA
Twitter: @bsa_awan
Facebook: Facebook.com/karya.BSA
Email: Bicara.sa@gmail.com
Blog: bicarasamaawan.blogspot.com
Tumblr: bicarasamaawan/tumblr.com

Sekian.

18 comments:

  1. bagus la suka membaca..huu saya slow sikit

    ReplyDelete
  2. wah, bestnya dapat buku!!!!! >.< siapa mok muchukk tu? ada pernah cerita ke? hee

    ReplyDelete
  3. owh.. dapat buku tajuk patah.. ingatkan dpt buku yg dah patah.. terkejut dengar haha.. best le org tu dpt buku..

    ReplyDelete
  4. nadya222.... akak terlupa, buku yang akak nak kasi awak akak belum post lagi...sory nadya, akak ni pelupa teruk sangat... nnt ada masa akak gi post ye, syang! :D sori tau...

    ReplyDelete
  5. buku ni kisah pe...cam best jeeee

    ReplyDelete
  6. @Amy J hahahaha pena cite die pena bagi shawl tp entry tuu da lame kott sebelom puasa ;P

    ReplyDelete
  7. tag : http://juearel.blogspot.com/2014/10/giveaway-pertama-sitisab.html

    ReplyDelete
  8. Zumal pernah dengar tentang buku Patah nie… Tahniah yer dapat hadiah ^_^

    ReplyDelete
  9. Patah sayap ku patah. Tetiba nyanyi lagu drama kerana terpaksa aku relakan :)

    ReplyDelete
  10. amboii, sukanya diaa. nnti share lah sikit taw. hehe

    ReplyDelete
  11. wah, bestnye :) boleh la share2 nanti :)

    ReplyDelete
  12. ha, ye ke? alamak, ni kena cari entry balik ni. hahaha

    ReplyDelete
  13. Dah baca ka buku tu???cmne best x??kalau best Nelly nak beli..Minggu lepas bari beli buku tajut DiAgnosis..Best sgt...

    ReplyDelete
  14. Hahaha. Ingatkan buku tu patah. -,-

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya