Monday, October 20, 2014

10 DMC : Day 4 - A song you would sing to your crush

19 comments:

  1. Cik Mimie suka lagu ni..kalau karaoke..lagi ni wajib..hahaha

    ReplyDelete
  2. Lagu ni mmg sweet. hehehe. Comel2.

    ReplyDelete
  3. kaksha rasa ketinggalan bab crush ni... sebab macam takde je... huahua

    ReplyDelete
  4. Cik Mimie, Nadyya pun mesti karaoke lagu tu gak... Ye tak? Keh keh keh ^_^

    ReplyDelete
  5. hahaha.. wah-wah... lagu untuk crush gitu... saya pun banyak gila crush. paling lama 2 tahun. adoi...

    skang crush kat sape lak? XP

    alamak, lagu ainan ni x berapa sangat lah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekarang duk rumah je. takde crush laa kott. kehkeh

      Delete
  6. Dulu kan akak pernah berhenti keja sebab boyfriend..ekekek..teruk betoi..:P

    ReplyDelete
  7. Waaaahhh. Crush tuu. Bangga crush kalau dia tahu dan dengar dan teliti lagu tuu.

    ReplyDelete
  8. La la la la akak dtg nyanyi as backup singer hehehe

    ReplyDelete
  9. Akak, tak nak nyanyi lagu ni dekat abe apis kaa? Hahahah

    ReplyDelete
  10. haha samelah. mmbe kite cakap kalau die denga lagu ni mesty teringat kisah kite dgn crush, hahaha klaka giler

    ReplyDelete
  11. Lagu ni memang best.
    Walaupun akk dah kawein anak 3 tetap suka.
    I like!!

    ReplyDelete
  12. Kenapa dah x suka crush tu?
    * Soklan menyebuk.

    ReplyDelete
  13. meooow jiwang sangat :P

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya