Thursday, October 30, 2014

DAY 2 - 10 Favourite Phone Applications

16 comments:

  1. haha. keperluan dah kan apps ni?

    ReplyDelete
  2. Rasanya kebanyakan orang pun buka benda-benda macam ni juga

    ReplyDelete
  3. Hahah sama la nadnad..
    Kalu da bosan baru bukak wechat ha..
    Meh meh id wechat..
    Nk tgk ape nanad merepek2

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu. bak sini id wechat. akak nak add. ayu sekali :)

      Delete
  4. saya xde wechat.. malas nak donlod. hahaha. facebook pun dah uninstall. semak. adeh. 10 saat je mampu bertahan dalam fb. so better uninstall. twitter pun xde. lol. sedihnya hidup.. haha

    ReplyDelete
  5. betul tu..google tu penting kan..selalu juga gunakan google untuk carian info yang diingini

    ReplyDelete
  6. okay, done! saya harap awak suka. hehe..

    http://amysigadisweird.blogspot.com/2014/10/special-top-peliks-oktober-nadyya.html

    ReplyDelete
  7. semua sama kecuali twitter..hehe...

    ReplyDelete
  8. Semua Cik Mimie ade kecuali Insta..hahaha..rasa mcm da byk sgt da apps..tak larat nk buka yg lain..bacanya acc..hahaha

    ReplyDelete
  9. saya memang nak buat cabaran ni tapi bila tengok cabaran hari ni terus tak jadi buat sebab tak pakai smartphone pun. -_-

    ReplyDelete
  10. Zumal pun selalu guna apps yang Nadyya listkan tu ;)

    ReplyDelete
  11. Facebook aina buka untuk tau perkembangan politiikk dan gossip.. HAHAHA. T^T

    ReplyDelete
  12. Twitter jer akak dah uninstall.. tak guna pun, saja gatai-gatai install bila tengok orang ramai guna.

    ReplyDelete
  13. hihi ini semua dah jadi keperluan..
    akak pun kena
    ada semua ni dahla kaki instagram keke

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya