Saturday, October 25, 2014

The Liebster Award #13 - Yun Sing

Assalamualaikum
Yeh! kena tag lagik! Thanks Yun Sing :)
1. Kereta idaman? 
MYVI berwarna kuning or putih -- nampak smarttt giloss ;)
**Faktanya sampai sekarang takde keyakinan nak amik lesen ><

2. Jenama handphone sekarang? 
Blackberry.

3. Hobi masa senggang? 
Blogging dan baca novel :)

4. Lagu kegemaran? 
Banyak sebenarnya. ok kite list yang salu dengar ~
Melayu : Kupu - Kupu Cinta - Sigma
Korea : I Wish - Ft island
Nasyid : Taubat Seorang Hamba - Irsyadee ft Hafiz Hamidun
Indon : Ijab Kabul - Kangen Band

5. Instrumen muzik kegemaran/yang anda boleh main? 
Takdelaa -.-'

6. Favourite quote? 
alahai banyak jugek ~
"Kalau datang cuma untuk pergi, untuk apa kita tanam impian. Harapan bukan untuk kita tunggu tapi dilamar" --- Buku Patah - Kiki Grindawangsa

7. Pandangan anda tentang blog saya? 
Ok je. putih itu suci. hikhik

8. Kenapa jadi blogger? 
Dulunya hanya sebab nak mengarot aka luahan semata mata dan sekarang da beza. nak sharing sharing kononnya ;)

9. Ada fobia tak? Kalau ada, senaraikan (hehe).. 
Fobia cinta! hahaha ceh macam tajuk lagu pulek ;p

10. Pengalaman paling lawak dalam hidup? 
terpaksa berlakon jadi ibu solehah dan isteri solehah sempena Save Gaza. K sangat sangat tak kena dan kekok. hingga 'my suami' anggap die takde isteri -.-' setiap kali tengok video lakonan itu membuatkan aku rasa nak gelak guling guling *mohon jangan mintak aku share video itu diblog ok. Kbye!*

11. Tempat yang anda teringin nak pergi?
Korea!

** done! malas nak buat soalan dan tag. hahaha. Tatatititutu **

20 comments:

  1. Morning Nadyya... Fobia Cinta tu boleh buat judul filem or novel la. Cam menarik jew. Kikiki... Share lew video lakonan tu ^_^

    ReplyDelete
  2. Dah lama tak tengok orang pakai Blackberry :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe kan? pakai blackberry lagi sebab xmampu lg nak beli handpone android ;p

      Delete
  3. dulu pernah pakai blackberry tapi dah xmau nak upgrade wassap nye. hehe. maybe yg dulu2 pny bb kot. hai ibu yg solehah. share la video. hehe. fobia cinta tu mcm tajuk lagu XD

    ReplyDelete
  4. Kan.. kereta warna kuning smart gilos :3 Hahaha fobia cinta? xD Amboi.. suami anggap takde isteri? Pasrah tu .__. Nak tengok video tu :p (haha kan dah minta) Minat K-pop la ni? xp

    ReplyDelete
    Replies
    1. kereta berwarna kuning memng nampak smart giloss.. alahaii ..huhu

      hehe minat kpop skit skit je ;p

      Delete
  5. Ala share lah sharee laaa
    Nak gelak guling2 jugak
    Heheehehhe

    ReplyDelete
  6. ameklah lesen kereta. baru boleh bawak kete tu jalan2. hehe. better amik cepat sebelum lesen naik.

    ReplyDelete
  7. part no. 1 takda keyakinan nak buat lesen tu kita sama. T_T

    ReplyDelete
  8. Hahaha, fobiaa cintaa~ cewahh. :p

    ReplyDelete
  9. Suka quote tuh! Very deep & inspirational!

    ReplyDelete
  10. oh, Nadyya suka myvi ye... saya suka honda jazz. *tiba2. haha..

    saya pun suka Kupu2 cinta! sweet banget! taubat seorang hamba tu sebab ada hafiz. heeee..

    fobia cinta? saya pun sama kot.. tapi saya senang sangat suka kat orang -.-

    ReplyDelete
  11. mohon share video itu di blog.... XP

    ReplyDelete
  12. utk mengundi sama ade Nadya layak utk tayang video itu sila taip VOTEVIDEONADYA dan hantarkan ke wasep nadya, nanty share. hahaha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya