Wednesday, October 22, 2014

10 DMC : Day 6 - A song you listen to on repeat

10 Days Music Challenge ~ Day 6 : A song you listen to on repeat

hewhew~ kejap je dah masok hari keenam kan :) sebenarnya banyak lagu yang aku ulang banyak banyak kali. HAHAHA sebabnya semua lagu aku suka. cuma lagu bi je aku takleh masok. memang tak minat laa -.-'

Sejak akhir nih aku suka sangat dengar lagu nih. dalam sehari je bape kali aku repeat repeat je. lagu nihh baru jugak didownloadkan oleh someone. sebab internet kat rumah aku still laju macam siput. soo memang tak dapek nak download laa -.-' dah, dah jom layan lagu ni :)


Pelarian - sakura band ft sixth sense
Engkau datang kepadaku
Dengan sejuta harapan
Kau janjikan cinta itu
Ternyataku hanya persinggahan
Hatimu yang luka
Sungguh ku tak sangka
Dan saat kekasihmu
Inginkan kau kembali
Tinggalkan aku
Lupakan ku
Kembalilah kau kepada dirinya
Kerna kutahu
Cinta ini
Hanya pelarian bagimu


# sangat suka semua lagu sixth sense! lagu nih takde kene mengene dengan aku. hanya lagu. not jiwang karat ka jiwang emas ka jiwang tulen ka. hanya lagu semata mata. daaaa ~

17 comments:

  1. Antara lagu yang akak suka bila main gitar :)

    ReplyDelete
  2. Best gak lagu nie... Bakal jadi feveret zumal ^_^

    ReplyDelete
  3. ooohh nanad 1st time akk dgr pon dah jatuh hati nie...
    tersentuh nye

    ReplyDelete
  4. CT tak pernah dengar. maklumlah layan banyak lagu KPOP

    ReplyDelete
  5. first time dengar lagu ni dalam "jika itu takdirku". terus jatuh cinta. lepas tu "aku isterinya" pulak buat ost lagu ni. ^_^

    ReplyDelete
  6. Alamak, takpernah dengar nih, nnti kena dengar

    ReplyDelete
  7. amboi...sedih jugak dengar lirik dia yer...

    ReplyDelete
  8. Sixth sense my feveret band..tapi tak pernah dengar lagi lagu ni.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya