Thursday, October 30, 2014

Segmen: Anda Berasal Daripada Mana?

Assalamualaikum

Yeah!!.. Hari ini Cik Yana dengan sukacitanya melancar satu segmen yang bertajuk Segmen : Anda Berasal Daripada Mana?. Segmen ini bertujuan untuk merapatkan lagi ukhwah antara blogger di seluruh Malaysia.. Segmen ini blogger baru ke blogger lama ke boleh join jangan malu-malu.. 

Syarat-syaratnya:

  • Pertama follow blog Cik Yana, Twitter Cik Yana, fanpage Cik Yana dan Instagram Cik Yana
  • Kedua, letak tajuk Segmen: Anda Berasal Daripada Mana?
  • Letakkan bendera asal negeri anda dan letakkan ayat Saya Orang........ 
  • Copy code dibawah dan paste kan dalam entri anda dan publish.
  • Segmen ini akan bermula pada hari ini 22 Oktober 2014 hingga 31 Disember 2014 pukul (11.59 PM).
 So apa lagi jom join ramai-ramai.. Ajak kawan-kawan korang.. 

Senang kan



Saya Orang JOHOR !!

dan anda? Heeee :) meh, meh support! 

27 comments:

  1. Terima kasih join segmen Cik Yana

    ReplyDelete
  2. Senang tak nak lukis bendera Johor? *soalan jatuh dari langit*

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha amboi.. senang je copy dr pakcik google :p

      Delete
  3. Oh..org johor rupaya Nadya ni..hihi..selamat bersegmen

    ReplyDelete
  4. orang selatan rupanya. selamat bersegmen! ^_^

    ReplyDelete
  5. hai Orang Johor. hehe. crush saya orang Johor gak.. shhh~

    ReplyDelete
  6. Go go go JDT... Selamat bersegmen yer Nadyya ^_^

    ReplyDelete
  7. ooo org Johor hehhe
    selamat bersegmen hehe

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. teringat cerita Mr Istikharah. hahaha

      Delete
  9. selamat bersegmen cik nad (: heeee

    ReplyDelete
  10. Hai orang johor...
    Ale,ale...luaskan kuasamu johor.

    ReplyDelete
  11. johorian..luaskan kuasamu..kekeke XD

    ReplyDelete
  12. orang Johor? belah mana tu?
    selamat bersegmen ^_^

    ReplyDelete
  13. Salam perkenalan orang johor :) esok kita menentang yea... hihi jum follow blog sy.. selamat bersegmen ya

    ReplyDelete
  14. Kaksha berdarah johor jugekkk.... haha... happy segmen sapika...

    ReplyDelete
  15. selamat bersegmen nadya..owh jdt rupenyer.. nsb aku bkn org kltan..hehe :p

    ReplyDelete
  16. Terima kasih join segmen Cik Yana.. Senarai peserta dah ada jom ushar link kat sini.. http://officalmissyana.blogspot.com/2014/10/updated-senarai-peserta-segmen-anda_31.html

    ReplyDelete
  17. Ohhhhhhh jdt???
    Heheheh selamat bersegmen nadnad

    ReplyDelete
  18. Akak suka laksa johor (relevan tak?) hahaha

    ReplyDelete
  19. Yeeaayhhh!! jgn lupa malam ni..hahahah..Ayuh JOHOR :)

    ReplyDelete
  20. ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ..ayu ada buat segmen juga nanti boleh la join...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/10/segmen-anda-berasal-daripada-mana.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya