Wednesday, September 10, 2014

The Liebster Award #3

22 comments:

  1. hiiiiiiiiiiiiii! i'm back! :D

    hahaha.

    saya mula2 pun nak buat diary online. tapi one day, member baca and one of the entry was about him, memang saya mengamuk gila!! terus saya x buat pape dah pasal personal yang melibatkan manusia bernama lelaki. muahahaha

    saya pun pernah g GH!! memang sejuk gila, patutlah xde kipas. ingatkan bajet murah. hahahaha >.<

    alahai, xpelah sis. nak wat macam mana an. xde rezeki jadi pereka grafik.

    ReplyDelete
  2. Wah, Liebster Award kembali... Thanks yer tag zumal ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zumal dah sedia dengan jawapan kat sini http://duniazumal.blogspot.com/2014/09/liebster-award-part-9.html

      Delete
  3. susah nangis? wah, saya tengok cerita Hindustan je nak nangis. sobs.

    saya pun suka lelaki pakai spek! :D xtahulah kenapa. adeh.

    wah, nama saya ditag lah. thanks!!! ^^, nanti saya buat. hehe

    ReplyDelete
  4. Ayah dah kasi peluang pun tak boleh buat lagi..nak kena rotan nih..hahahh

    ReplyDelete
  5. okay, done! :D

    http://amysigadisweird.blogspot.com/2014/09/the-liebster-award-5.html

    ReplyDelete
  6. amboi..bestnyer ayah bagi jawapan terus!

    ReplyDelete
  7. Alolo. Bestnya dapat jawapan terus dari ayah. Haha

    ReplyDelete
  8. selamat berliebster Award..memang betul menulis soal personal memang mudah tapi kadang kadang idea jugak non hado..huhu

    ReplyDelete
  9. ada lagi LA ni.. oh my.. harap tak di tag.. hehe

    ReplyDelete
  10. perhhhh kena tag , hahaha . nanti kelapangan .. yaya jawab soalan2 cekumas kak nadya ni .hahaha

    ReplyDelete
  11. mekaseh tag. dulu dah ada skg ada balik. akan kakak budak cuba jawab. done klik2 :)

    ReplyDelete
  12. Wah, ditag untuk liebster award..toce2 :) nanti Cik Mimie jawab soalan2 nad tu..hehehe :)

    Thank you tag Cik Mimie :)

    ReplyDelete
  13. hahahaha.. sama jaa kita nihh buat blogg nak buat diary konon nyaa.. hahahhaa.. hahaha..thanks tag ya KB.. nanti syaz buatt... hihihi :D

    ReplyDelete
  14. Orang pontian? MashaAllah. Bagi alamat, boleh serbuuu. Hahahahaha. Kampung kita kat pontian jugak x)

    Susahlah sekarang ni nak cari lelaki yang tak merokok -.- huhu

    ReplyDelete
  15. salam. waaahh bestnya ayah sendiri jadi cikgu :)

    ReplyDelete
  16. Akak dulu jakun bila dpt pegi genting sbb SEJUK!!!!

    ReplyDelete
  17. wahh .. sama la ciri ciri idaman tuu .

    Ana pakai blogskin akak :D

    Terimakasih sudi jawab soalan ana !

    ReplyDelete
  18. wahh .. sama la ciri ciri idaman tuu .

    Ana pakai blogskin akak :D

    Terimakasih sudi jawab soalan ana !

    ReplyDelete
  19. tag akak ek? Hihi. nnti ada masa akak jawab.

    ReplyDelete
  20. Dayah baru nak jawab . Sorry lambat
    http://nurulhidayahpeace.blogspot.com/2014/09/liebster-award-3-cik-nadyya.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya