Friday, September 26, 2014

The Liebster Award by Aunidenovella

Hai! Hai!
Di tag ; Kak Sha

1-Terangkan diri korang dalam 5 perkataan, tidak lebih atau kurang.
Obses Shawl, Novel dan Jubah ;)

2-Umur korang dan blog korang, berapa ye?
Umur Nadyya 15tahun! hakikatnyaa 22tahun. hahahah. dan umur sweet blog nih baru 4tahun, 6bulan, 4hari! hahaha sangat details kan? kehkeh

3-Bahasa dalam sleng apa yang korang minat?
Utara! Sedara sedara aku ramai orang utara. tersangat suka denga dieorang loghat laa. soo paham la jugak. kalau aku tak paham mesti loading aku tersangattt laju lambattt -.-

4-Makanan kegemaran korang?
Sebenarnya banyak. tapi paling suka Mee Goreng :)

5-Perkara pertama korang buat lepas bangun pagi?
Ambik handpone dan tengok jam! hehe *taksuka pakai jam*

6-Kalau korang perlu jadi seseorang, siapa yang korang nak jadi?
Blogger Fatin Liyana. sebab dia comel sangat. hahah

7-yang korang takut?
Takutt mati ><

8-Filem yang korang suka?
Final Destination 1-4!!!!! Haritu ayah basuh kereta auto. teringat pulak Final Destination 4..hahah dimana ada situasi basuh kereta auto.. tibatiba. . hahhh. partt tuu akuu jadi seram pulak dan terasa basuh kereta time tuu lama bnauu. hahahaha *still ada perasaan.hahaha*

9-Artis yang buat korang berbulu?
Ramai! hahaha Az_._._. A_._. dan artis perempuan seksi! 

10-Prinsip diri korang?
Jadi la diri sendiri ok ;)

11-Apa yang korang tak suka sepanjang penulisan puan gojesss ni...? *jujur naaa*
Ok je. takpena tak suka.. semuanyaa ok ^^

Soalan ;
1- Quotes kegemaran anda?
2- Tagline? *ayat yang selalu guna? contoh: ada aku kesah?*
3- Lagu yang membuatkan anda tersenyum?
4- Kata-kata membuatkan anda down/ terasa hati?
5- Pakai produk muka jenama apa? ok tak?
6- kata kata yang ingin anda sampaikan kepada EX girlfriend/Boyfriend?
7- Laptop or Handpone?
8- Jubah or Baju kurung?
9- Kopi or Susu?
10- Wechat or Whatsapps?
11- Apa yang anda fikir tentang soalan-soalan dari Nadyya ni?

Tag;


#Jemput menjawap ye semua :)

13 comments:

  1. HAhahaha..Cik Mimie pun berbulu dengan double A tu...diva ler sangat..ekekeke..

    ReplyDelete
  2. Nadyya nanti retis AA makin menjadi-jadi sebab abam dia jd orang besar sekarang... Sure makin berbulu tengok dia ^_^

    ReplyDelete
  3. Thanks, dik tag akak.
    Akak tag utk award yang ni pula :)
    Versatile Blogger Award #2

    ReplyDelete
  4. hahaha no. 9 tu memang buat ramai orang berbulu!

    ReplyDelete
  5. http://funnyvelove.blogspot.com/2014/09/seventh-liebster-award.html

    terimakasih tag akak .. ana dah jawabbb

    ReplyDelete
  6. @Ahmad Zu Mal Md Rayi abam die? alaa nadyya xamek tahu pasal die la..hahahah

    ReplyDelete
  7. mudanya nanad baru 15 tahun. haha

    ReplyDelete
  8. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA........................................Dia mention my feveret blogger FATIN LIYANA....i likes her too especially dia punya writing skilss....selamba dan kelakar!

    ReplyDelete
  9. comel je nanad sweet 15 ye.... btw hakak fans of double A... whyyyy botherrrr....??? wakkaakaka

    ramai jugak yang berbulu dengan dia.... rasa macam takde perasaan pulak kaksha ni...

    oh.. anyway, thx sudi jawab ye cyg :)

    ReplyDelete
  10. ha, 15? hahaha.. kalau saya, saya nak umur 17 kot. matang dah sikit time tu. wakakakaka....


    saya pun suka novel and jubah >.<

    tapi saya suka pakai jam tangan. xley kalau x pkai... macam nake* lak bila x pkai.

    ReplyDelete
  11. AA ke tewww? Sapa je sukaa diaaa? hahahah

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya