Friday, September 26, 2014

The Liebster Award by Aunidenovella

13 comments:

  1. HAhahaha..Cik Mimie pun berbulu dengan double A tu...diva ler sangat..ekekeke..

    ReplyDelete
  2. Nadyya nanti retis AA makin menjadi-jadi sebab abam dia jd orang besar sekarang... Sure makin berbulu tengok dia ^_^

    ReplyDelete
  3. Thanks, dik tag akak.
    Akak tag utk award yang ni pula :)
    Versatile Blogger Award #2

    ReplyDelete
  4. hahaha no. 9 tu memang buat ramai orang berbulu!

    ReplyDelete
  5. http://funnyvelove.blogspot.com/2014/09/seventh-liebster-award.html

    terimakasih tag akak .. ana dah jawabbb

    ReplyDelete
  6. @Ahmad Zu Mal Md Rayi abam die? alaa nadyya xamek tahu pasal die la..hahahah

    ReplyDelete
  7. mudanya nanad baru 15 tahun. haha

    ReplyDelete
  8. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA........................................Dia mention my feveret blogger FATIN LIYANA....i likes her too especially dia punya writing skilss....selamba dan kelakar!

    ReplyDelete
  9. comel je nanad sweet 15 ye.... btw hakak fans of double A... whyyyy botherrrr....??? wakkaakaka

    ramai jugak yang berbulu dengan dia.... rasa macam takde perasaan pulak kaksha ni...

    oh.. anyway, thx sudi jawab ye cyg :)

    ReplyDelete
  10. ha, 15? hahaha.. kalau saya, saya nak umur 17 kot. matang dah sikit time tu. wakakakaka....


    saya pun suka novel and jubah >.<

    tapi saya suka pakai jam tangan. xley kalau x pkai... macam nake* lak bila x pkai.

    ReplyDelete
  11. AA ke tewww? Sapa je sukaa diaaa? hahahah

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya