Tuesday, September 23, 2014

Akhirnya Aku Convo!!!!

Hai! Hai!
Sori baru nak update pasal convo. Hee. 
18/09/14 dan 2.00 ptg raptai. Kononnya bertolak awal. dalam pukul 7lebih pagi. sampai tempatnya dalam pukul 11pagi. dah sampai duduk duduk kejap bawah pokok lepastuu terus makan tengahari. Sebenarnya pagi tuu memang dah migrain. lepas makan BFF call suruh masok dewan sekarang jugak. dalam pukul 12lebih kott.

Disebabkan BFF dapat anugerah die convo awal. die convo tak sama hari dengan aku. soo dapat laa jumpa kejap dengan die time tuu.*convo ni buat 1malaysia. masa aku convo gabungan KK Johor dan KK Perak* aku apalagi terus amek Jubah. dan time nih makin ramai orang. kepala aku lagi laa migrain makin myeksakan laa. korang bole bayangkan tak? sape pena migrain tahu la macamne. terasa macam nak hentak hentak je kepala tuu tauu.

Bila bincang bincang dengan ibuayah. akhirnya aku tak pegi pon raptai. HAHAHA cuak jugak kan. tapi nak buat macammana kepala dohh sakit sangat kann. sampai ke malam kott. malam lagi laa teruk terasa nak muntah tapii aku terus je tido.hahaha naseb la ada orang yang tukang bagitahu apa yang terjadi waktu raptai kan. kehkeh dah dah mehh layan gamba gamba convo aku. jeng jeng jeng
With mymom dan mydad. Yeh. thanks. sudi melayan anakmu dan sanggop hantar kite ke serdang ni. tanpa mereka sape la aku. sobsob. ILOVEYOUUUUU
With separuh geng aku!kehkeh. kedua kiri tuu exroomate aku. masa sem last baru kiteorang 1 bilik. dalam bilik aku. aku ingat lagi. alarm 3 negara youu. Aku(korea) BFF(omputih) yang ni(Indon) nampak tak?HAHAHA
Ini laa owner blog ni. Comel tak?HAHAHA *Angkat bakul sendiri kejap*
Dalam banyak banyak gamba. aku paling suka gamba ni. Nampak muka aku licin gilosss dan tibatiba putih melepak!kahkah. Hah! nihh exclassmate aku. kiteorang rapat. dia kawan terbaik aku,. aku ingat lagi. masatuu migrain aku teruk dan time tuu bulan puasa. die sangop masakkan makanan tuk aku *walaupon kiteorang tak satu rumah* dia cakap "Nad sakit. Nad kena makan jugak!" sweet memoriessss :')
Ni Kawan baik aku jugak. Kiteorang 1kolej tapi lain cawangan. err sebab kolej aku setiap daerah ada. Kolej Komuniti kan. Hah. kiranya kolej kiteorang berjiran laa. kehkeh.kiteorang lau dalam Handpone memang salu gaduh tapi kalau jumpa baik sangat kot.hahah. cer teka sape lagi muda? umo kiteorang tak sama K. hahaha *Nampak tak bunga die lebih besar dari aku kann?hahahaha*

#Done! tak bergambar sangattt. Hari jumaat kan. tergesa gesa nak balik awal. cukup la sampai sini. tatatititutu ~

18 comments:

  1. Tahniah yer Nadyya... Lepas nie sambung study lagi ke atau nak kerja ? ^_^

    ReplyDelete
  2. Bestnye :) teringat kenangan konvo 3 tahun lepas..haish rindu kawan2 :)

    Tahniah nad..tapi ambik gambar tak senyum pun :) heee

    ReplyDelete
  3. Comel-3 ! Senyummmm sikitttt .. hahaha .. Kak Nad dah convoooo . Auuuwwww .. Tahniahhh ! hehehe

    ReplyDelete
  4. Tahniahh ye~ :3 bilaa pulokk temann ni. hahaha,

    ReplyDelete
  5. TAHNIAH..CEPAT CEPAT CARI KEJER...nak mintak suh belanja :3

    ReplyDelete
  6. Patutlah muka nampak mcm lesi jeee. hhehe. jaga diri dikk nonn!

    ReplyDelete
  7. awat tak banyak senyum...?? banyak masam...?? hahaha !! cantiklaa nadd... muka suciiikkk je gitu... jelessss hakakk

    ReplyDelete
  8. Tahniah nanad :)
    Best kan banyak kawan yg baik.

    ReplyDelete
  9. tahniah Nadyya! bestnyaaaaaaaaaaaaaa....

    wah, cara pandangan awak macam mak awak. bentuk muka ikut ayah awak. hehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya