Tuesday, September 16, 2014

Thanks followers #3333 dan ???

Hai! Hai!


Cak! alolo comel. Sesi mengedit blog. tapi still tak siap siap lagi. HAHAHA. macam mana nak siap. baru hadap lappy jap. lepastu makan, mandi, makan, rehat kejap makan lagi. pehh makan je bape kali kan?kehkeh. aku sebenarnya tak reti edit sekali gus. nanti mula la nak migrain. alahaii.

hah! tadi tengok Cbox jap lepastuu tertengok my followers. alahai. dah mencapai #3333. cantek laa pulak number tuu kan? Siapakah insan bertuah itu? tadaaaa ~ thanks Saif Haqiem sudi follow blog ni :) sedap nama. Hee. dan thanks jugak kepada awak,awak, dan awak yang sudi follow blog serba syok sendiri nih. HAHAHA. tanpa korang tak tercapai la #3333 tuu kan? macam takcaya pulak. walaupon entry banyak merapu tetap ada yang follow. mesti awak,awak dan awak asyik tergelak je baca entry aku kan?kan? HAHAHA Kfineee ;p

Kononnya followers da capai #3333 nak buat segmen. InshaaALLAH jika ada masa kelapangan. agak agak ada orang join tak?Hee. takott je takde sambutan. alahai.

#perasan tak header aku takde?ke korang tak perasan? HAHAHA. tengah pening nak buat design header nih. ingat nak surah adik kesayangan kite je buatkan. Sape lagi kalau bukan Cik Aina Akmal yang comel tuu. heee bole dakk? alolo -,-

Nota Jejari : Sory tak sempat balas kunjungan. busy kan. HAHAHA. aku edit blog ni, nak tahu tak.. sakitt hati sangat. Line dahnya tersangat laju macam siput. ishh terasa macam nak jeritt je.. haihh. sabar jelaa. blog aku nampak myakitkan mata korang tak? cepat2 comment!! tatatititutu ~

16 comments:

  1. wahhh nadya nak buat segmen!!! mestilah nak join... :D

    ReplyDelete
  2. wuuuu.. nanad busy kalah menteghi..muehehehe :p

    ReplyDelete
  3. Wah hebat la Nadyya nie. Jeles la follower Nadyya sampai ribu-ribu tu ^_^

    ReplyDelete
  4. makin bertmbh cntiklah blog ni.. :)

    ReplyDelete
  5. Edit blog sendiri ke nad? Amboi sampai nak migrain. Hehe. Cepatla buat segmen. Kang aku tolong promote kan. Haha. Aku nak join gak :)
    Oh aku pon suka jugak godek barang murah kat ig. Td ada tny kan. Nad nak tanya mana nak beli plain wide shawl murah? Tgh cr. huhu.

    ReplyDelete
  6. @Ahmad Zu Mal Md Rayi amboi. puji meninggi sgt ni. hee biasa je. blog ni pon nk dkt 4thn sbb tuu rmi org follow kot =p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mana tahu kekalau Nadyya ada tips nak capai follower ramai gitu. Cer kongsikan. Hehe ^_^

      Delete
  7. wahh ramai dah followers :D ni bakal jadi blogger terkenal satu hari nnti. hehe

    ReplyDelete
  8. akak baru belajar ada blog sendiri...hehhe...
    blogwalking pun baru belajar..
    (sian saya...) ;-)

    ReplyDelete
  9. wahhhh tahniahhhh !! susah la nak beat camni...... hahahahaha terer nadd...

    ReplyDelete
  10. Wah,tahniah..rmai dah follower.hehe

    ReplyDelete
  11. Wahh. untunglah dah fofular. hihihih.

    ReplyDelete
  12. tahniah da capai 3333++ bestnye :) tak sabar tunggu nad buat segmen ..hehehe

    ReplyDelete
  13. tak lame lagik 10k letteewww.. hikhik

    ReplyDelete
  14. Akak nak joinn! hihihi. Konpem ramai join. Jgn risau. Akk nak buat GA, tapi sponsor busy pulak. adeh

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya