Monday, September 8, 2014

[10 DAYS CHALLENGE] Day 9 - 9 Loves

17 comments:

  1. Ok, yang lain sume Cik Mimie love kecuali 5,6 & 8..hahahah :) chaiyok2!! Tinggal sehari lagi nad :)

    ReplyDelete
  2. haaahaaahaaa..cita cita tak nak kalah...nak jadi penulis novel tuhhhhhh.....wanita dan warna pink berpisah tiada..hahahahahaahahaa....

    oh ya!anda di tagg untuk join satu awards..harap sudi meluangkan masa utk segmen ini yeh..sila lapor diri di sini

    http://aimanbudakbaik93.blogspot.com/2014/09/the-versatile-blogger-award.html

    see u soon ^^

    ReplyDelete
  3. Ehh. Samalah kita ada "angan-angan" nak tulis novel ;)

    ReplyDelete
  4. zizie minum kopi bila rasa mengidam aje.. lagi2 kalau mak yang buat. hehehe.

    ReplyDelete
  5. betul tu..hp memang penting..x boleh hidup tanpa hp..huhu..

    ReplyDelete
  6. Tahu sangat dah Nadya ni gila shawl. kekeke

    ReplyDelete
  7. handphone adalah segalanyaaa! ahaaa! yes! cuba lah wat tuto pakai shawl pulok kat blog ni kak, kan best. hehehe xDD sambil sambil boleh niaga gak

    ReplyDelete
  8. terliur nya tengok coklat tu... erkkk

    ReplyDelete
  9. banyak persamaan la kita nie yunk . pyka pon memang taleyh berjauhan dgn fmily , suka warna pink , suka baca novel , suka coklate , suka makan . hehe :)

    ReplyDelete
  10. nad buat lah novel please? hehe

    ReplyDelete
  11. Moga satu hari nanti Nadyya dapat jadi penulis novel yer ^_^

    ReplyDelete
  12. Akak pun suka shawl tp x lah fanatic sgt. Suka gelak dan jetawa tu bagus tau awek muda :-)

    ReplyDelete
  13. Nadya! kite byk sgt same ni, camne ni! hahahaha memang sekepala lah! :D

    ReplyDelete
  14. salam. eh eh..sama la..suka kopi tapi sy tak suka coklat kekeke

    ReplyDelete
  15. family lagi penting kan ^^, saya kalau adik2 semua balik rumah, saya pun terus balik. bukan senang nak kumpul sama2/

    saya more to novel English. tapi ada exception gak la. Sarnia Yahya, Anis Ayuni, Hanni Ramsul and Rose Harissa punya saya layan. ^^,

    eh, saya x tahu lak sis suka kaler pink XP

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya