Friday, September 5, 2014

[10 DAYS CHALLENGE] Days 6 - 6 Place

17 comments:

  1. makkah tu semestinya :) korea gn langkawi sama ... tak pernah g langkawi . jommm laaa kak . lawatan sesama blogger . haha .

    ReplyDelete
  2. Wah, hari keenam da..nak pergi semua tmpat yug nad senarai kan tu..bestnye :)

    ReplyDelete
  3. Wahh,, bestnya kalau impian kita nak menjejakkan dkat tempat2 nie tercapai.. lebih2 lagi melihat kiblat kita didepan mata...

    ReplyDelete
  4. semua best sbb pemandangan dia kan nad. nampak tenang je. istanbul tak nak g ke? hehe. kite nak g sana lps tgk istanbul aku datang :)

    ReplyDelete
  5. laa..ain baru tau Sabah ada tempat mcm new Zealand.nak book flight lah camni.nak ke oversea tak mampu lagi.wuwu..

    ReplyDelete
  6. salam dear. kalau datang sabah bagitau akak tau..bole jadi tour guide heheheh :P

    ReplyDelete
  7. Akk mcm nak pergi je semua tempat tu especially Mekah.

    ReplyDelete
  8. waaa.. semoga dimakbulkan segala yang KB nak .. especially menunaikan umrah/ haji.. semua kita nk pg sana kan.. pariss.. i nak gakk weyhh.. nk tgk menara eiffel.. cantekk nyerrr :D

    ReplyDelete
  9. Jom kita pergi nanti nak.. berdua.. hahahahaha XD

    ReplyDelete
  10. kalau akak pun akan pilih Mekah no 1 yg menjadi keutamaan

    ReplyDelete
  11. kita pon tringin nak pergi mekah jugak , tapi kalau ada duit tringin nak antar mama dgn abh pyka dulu . hope allah permudahkan la .

    eh yunk pyka yang duk kdah nie pon blum pnah smpai langkawi tao . sob2 sdihnye . haha :D

    ReplyDelete
  12. Amiin.
    Akak doakan hajat Naddya nak ke Mekah kesampaian.

    ReplyDelete
  13. Hihihi. Nanti yang tempat nombor 6 tu kita pergi sama-sama ek. Hihihi :D

    ReplyDelete
  14. family sedara mara semua dah g Mekah. harap2 satu hari nanti dapat g sana gak, tengok arwah abah and arwah ashu. hmmm...


    teringin nak g Sabah, tunggu honeymoon lah nanti. muahahhahaha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya